Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 19-Ιαν-2019 10:20

  Μέσω ΕΣΠΑ e-εκπαίδευση στον τουρισμό

  Μέσω ΕΣΠΑ e-εκπαίδευση στον τουρισμό
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση

  Διαδραστικές υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής στον τομέα του τουρισμού μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε 1.000 συμμετέχοντες, παρέχει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ Ε-Counseling.

  Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών (άνεργοι, εργαζόμενοι, φοιτητές, επιχειρηματίες, επαγγελματίες όλων των κλάδων κ.λπ.) που διαμένουν στην Ελλάδα και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ή απασχολούνται ήδη στον τουριστικό τομέα. Οι συμμετέχοντες και οι σύμβουλοι/ μέντορες, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επικοινωνούν μεταξύ τους αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας χωρίς καμία ανάγκη μετακίνησης. Μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας θα έχουν επίσης πρόσβαση σε εργαλεία διαμοιρασμού εγγράφων, αρχείων, σημειώσεων, πλάνων εκπαίδευσης και ενεργειών συμβουλευτικής, καθώς επίσης και σε εργαλεία στοχοθέτησης και παρακολούθησης προόδου.

  Τι αφορά η συμβουλευτική

  Η συμβουλευτική αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη σταδιοδρομία των συμμετεχόντων, την καθοδήγηή τους σε εκπαιδευτικές διαδρομές ή/και επαγγελματικές επιλογές που ταιριάζουν στο προφίλ τους και ικανοποιούν τις εξατομικευμένες ανάγκες τους και την ενημέρωση - καθοδήγηση σε γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την προσωπική τους επαγγελματική ανάπτυξη, όπως: τρόποι λήψης απόφασης, σχεδιασμός ανάπτυξης δεξιοτήτων, οργάνωση επαγγελματικού προφίλ κ.λπ.

  Προϋπολογισμός και περίοδος υποβολής

  Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στο πρόγραμμα, ο προϋπολογισμός του οποίους είναι 541.880 ευρώ, ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη όλων των θέσεων. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του έργου www.e-counseling.gr, όπου υπάρχει και διαθέσιμος οδηγός υποβολής.

  Ο προϋπολογισμός, των 541.880 ευρώ, αφορά το συνολικό έργο "Μηχανισμός υποστήριξης της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού του τουριστικού τομέα – Ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας επαγγελματικής συμβουλευτικής (evocational counselling for the tourism sector) & Πιλοτική Εφαρμογή της", μέρος του οποίου είναι η επαγγελματική συμβουλευτική μέσω πλατφόρμας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων