Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 18-Δεκ-2018 12:34

  Alpha Bank: Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο

  Alpha Bank: Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τέταρτη συνεχή χρονιά, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank "Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο”, περισσότερα από 100 παιδιά που φιλοξενούνται σε επτά ιδρύματα παρακολούθησαν και φέτος τα Χριστούγεννα θεατρικές παραστάσεις και συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικες δράσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. 
   
  Στην Αθήνα, την Κυριακή 16 ∆εκεμβρίου 2018, παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και το σωματείο "Οι Φίλοι του Παιδιού”, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "ΠΙΝΟΚΙΟ” στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.  
   
  Στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 14 ∆εκεμβρίου 2018, παιδιά από το  Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα”, το Παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι και το Χαμόγελο του Παιδιού, συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικες δράσεις στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή με θέμα "Μύρισε Χριστούγεννα”. 
   
  Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων, εθελοντές από το Προσωπικό της Τραπέζης μοίρασαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα. 
   
  Από το 2015 που ξεκίνησε το πρόγραμμα "Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο”, περισσότερα από 600 παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα έχουν παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις σε μουσεία.  


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων