Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 16-Δεκ-2018 20:51

  Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: Αδύνατο να έχει δοθεί συνέντευξη από τον πατέρα μας

  Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: Αδύνατο να έχει δοθεί συνέντευξη από τον πατέρα μας
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αμφισβητούν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, το περιεχόμενο της συνέντευξης που "φέρεται" -κατά τους ίδιους- να έδωσε ο πατέρας τους Κωνσταντίνος στην εφημερίδα "Καθημερινή".

  Όπως επισημαίνουν, για λόγους "που έχουν διαγνωσθεί από τα πλέον αρμόδια πρόσωπα, είναι αντικειμενικώς αδύνατο να έχει δοθεί οποιαδήποτε συνέντευξη από τον ίδιο και μάλιστα προφορικώς".

  Η ανακοίνωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

  Η σημερινή "συνέντευξη" που υποτίθεται ότι έδωσε ο πατέρας μας στη εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ενώ εκκρεμεί και αναμένεται η έκδοση της απόφασης στη δίκη για τη θέση του σε δικαστική συμπαράσταση, μας προκαλεί έκπληξη και οργή.

  Από το  - πλήρως αναληθές - περιεχόμενο της συνέντευξης προκύπτει ξεκάθαρα ότι η κατασκευή της αποσκοπεί αποκλειστικά αφενός στην άσκηση αθέμιτης επιρροής ενόψει της δικαστικής απόφασης που πρόκειται να εκδοθεί και αφετέρου στην ουσιαστική προαναγγελία του κλεισίματος της Χαλυβουργικής.

  Στους επίδοξους σφετεριστές της περιουσίας του πατέρα μας που την επινόησαν, υπενθυμίζουμε ότι, για λόγους που έχουν διαγνωσθεί από τα πλέον αρμόδια πρόσωπα, είναι αντικειμενικώς αδύνατο να έχει δοθεί οποιαδήποτε συνέντευξη από τον ίδιο και μάλιστα προφορικά. Είναι σαφές, επομένως, ότι δόθηκε με μορφή ήδη συντεταγμένου εγγράφου προς την εφημερίδα, για την οποία δημιουργείται μείζον θέμα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων