Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 14-Δεκ-2018 11:49

  Η Ebury στη "List of the Lists" των εταιρειών της Μεγάλης Βρετανίας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Στη λίστα των 9 ταχύτερα αναπτυσσόμενων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας περιλαμβάνεται η Ebury, σύμφωνα με την εταιρία έρευνας αγοράς Beauhurst, η οποία εξειδικεύεται στην παρακολούθηση της πορείας start ups.

  Η Beauhurst αξιολόγησε 5.500 επιχειρήσεις της Μεγάλης Βρετανίας που έχουν διακριθεί σε 19 διαφορετικές λίστες εταιριών υψηλών ανάπτυξης, προκειμένου να καταλήξει στη "List of the Lists" των 9 επιλεγμένων εταιριών με τις καλύτερες προοπτικές. Η fintech Ebury συμπεριλαμβάνεται σε 7 από τις 19 λίστες που αποτέλεσαν τη βάση της αξιολόγησης, και αναδεικνύεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια  ως μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες Βρετανικές εταιρίες σε διάφορες κατηγορίες. Πλέον πρόσφατη διάκριση ήταν στη λίστα των "The Sunday Times Tech Track 100", που ανακοινώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου. Η λίστα κατατάσσει τις 100 ιδιωτικές Βρετανικές εταιρίας τεχνολογίας με τις ταχύτερα αυξανόμενες πωλήσεις κατά την τελευταία τριετία και η Ebury περιλαμβάνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.  

  Η επιτυχημένη start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρία διαθέτει γραφείο και στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναλυτές της Ebury αναδείχθηκαν από το Bloomberg στην πρώτη εξάδα των πιο επιτυχημένων ως προς τις προβλέψεις τους για την ισοτιμία EUR/USD για το τρίτο τρίμηνο του 2018.

  Το αποτέλεσμα αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πιστή και διαρκώς διευρυνόμενη βάση των πελατών και την αφοσιωμένη ομάδα των ειδικών της Ebury στην Ευρώπη, την Βόρειο Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία. Η εταιρία ευχαριστεί όσους την έχουν στηρίξει ως τώρα. Το γεγονός ότι περιλαμβάνεται σε τόσο υψηλή θέση στην "List of the Lists" της Beauhurst είναι ανταμοιβή και απόδειξη για την αφοσίωση της εταιρίας στη διαρκή βελτίωση της τεχνολογίας της και την εξεύρεση των πιο καινοτόμων τεχνολογικά λύσεων, ώστε να εξυπηρετεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτυχθούν διεθνώς.

  Η πλήρης λίστα (Beauhurst’s ranking of rankings):
  1. Optal – fintech payment processing firm
  2. GoCardless – fintech payment processing firm
  3. RateSetter – fintech peer-to-peer lending platform
  4. Click Travel – business-to-business travel services provider
  5. Ebury – fintech FX and money transfer service
  6. Green Man Gaming – video games and ecommerce firm
  7. GreenTech Distribution – logistics and recycling company
  8. MVF – technology-enabled marketing services provider
  9. Smarkets – betting firm

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων