Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Δεκ-2018 15:03

  Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε ο ετήσιος έλεγχος για το ISO 27001:2013

  Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε ο ετήσιος έλεγχος για το ISO 27001:2013
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ευρωπαϊκή Πίστη ολοκλήρωσε με επιτυχία τον ετήσιο έλεγχο από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), για το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών. 

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, η Ευρωπαϊκή Πίστη θωρακίζει περαιτέρω την ασφάλεια των πληροφοριών των πελατών της, πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

  * Επιβεβαιώνει ότι εφαρμόζει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να εξασφαλίσει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας πληροφοριών και προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. 
  * Αποδεικνύει, μέσω ενός ανεξάρτητου φορέα, ότι τα οργανωτικά ρίσκα έχουν αναγνωριστεί, αξιολογηθεί και διαχειριστεί ικανοποιητικά και σωστά. 
  * Επιβεβαιώνει, μέσω ενός ανεξάρτητου φορέα, ότι οι εσωτερικοί έλεγχοι του οργανισμού πραγματοποιούνται και ικανοποιούν τους εταιρικούς στόχους και τις στρατηγικές.
  * Αναδεικνύει ότι όλες οι πληροφορίες που αποθηκεύονται, επεξεργάζονται ή επικοινωνούνται μέσω των πληροφοριακών συστημάτων έχουν αξία για τον οργανισμό.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων