Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Δεκ-2018 14:56

  Η IKEA του Ομίλου FOURLIS στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής

  Η IKEA του Ομίλου FOURLIS στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Όλα τα έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό σε 50 νοικοκυριά που η κύρια κατοικία τους έχει υποστεί ζημιές από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής (κόκκινη ή κίτρινη σήμανση) θα προσφέρει η IKEA του Ομίλου FOURLIS.
   
  Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου η εταιρεία, "κάθε μια και κάθε ένας από εμάς συγκλονίστηκε από τις ανθρώπινες απώλειες και το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής, τον περασμένο Ιούλιο.
   
  Ο Όμιλος FOURLIS και η ΙΚΕΑ,  όπως κάθε φορά, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για παροχή βοήθειας, καλύπτοντας τις ανάγκες των υποδομών που δημιουργήθηκαν στους Δήμους για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ενώ παράλληλα  εξυπηρέτησαν τις ανάγκες δημιουργίας προσωρινού καταλύματος για τα παιδιά  του Λύρειου ορφανοτροφείου.
   
  Επιπλέον, και με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή παροχή αρωγής σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, ο ‘Ομιλος FOURLIS και η ΙΚΕΑ,  αποφάσισαν να προσφέρουν προγράμματα στήριξης στους συμπολίτες μας, θύματα της τραγωδίας, πάντα σε συντονισμό με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.
   
  Μέσα από αυτή τη δράση, στόχος μας είναι να προσφέρουμε όλα τα έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό σε 50 νοικοκυριά που η κύρια κατοικία τους έχει υποστεί ζημιές (κόκκινη ή κίτρινη σήμανση) και  που θα επιλεγούν βάσει κοινωνικών κριτηρίων. Συγκεκριμένα δίνεται προτεραιότητα στις οικογένειες που λαμβάνουν ήδη το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις μονογονεϊκές οικογένειες και στις οικογένειες με 3 ή περισσότερα παιδιά, όπως αυτές θα μας κοινοποιηθούν από τους Δήμους. Επίσης έχουμε δεσμευτεί να εξοπλίσουμε  το Λύρειο ορφανοτροφείο, μόλις ανοικοδομηθεί", καταλήγει.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων