Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Δεκ-2018 14:20

  Αττικά Πολυκαταστήματα: Στους βασικούς μετόχους το 10% που εκπλειστηριάστηκε

  Αττικά Πολυκαταστήματα: Στους βασικούς μετόχους το 10% που εκπλειστηριάστηκε
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση 

  Ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι ο πλειστηριασμός του 35,7% της "Αττικά Πολυκαταστήματα" που έλεγχε η Folli Follie και έχει ενεχυριάσει στις τράπεζες. 

  Πλειοδότες για το ένα εκ των δύο πακέτων ανακηρύχθηκαν οι βασικοί μέτοχοι της "Αττικά Πολυκαταστήματα", ενώ το δεύτερο πακέτο πέρασε στις τράπεζες οι οποίες θα το επαναπουλήσουν. Συγκεκριμένα η "Αττικά Πολυκαταστήματα" αγόρασε ίδιες μετοχές της σε ποσοστό 10% από την εκποίηση των μετοχών της FF.

  Το υπόλοιπο 25,7% περιήλθε στις τράπεζες οι οποίες θα το επαναπωλήσουν. Στον διαγωνισμό συμμετείχε η Sports Direct που έδειξε πολύ σοβαρό ενδιαφέρον καταβάλλοντας την εγγυητική των 12 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν, αλλά έκανε πίσω λόγω της αίτησης ανακοπής που εκκρεμεί.

  Η διοίκηση της "Αττικά Πολυκαταστήματα"  είχε συζητήσεις τόσο με τον βρετανικό όμιλο όσοι και με λοιπούς επενδυτές και πιθανολογείται ότι με την ευδοκίμηση αυτών θα αγοραστεί και το υπόλοιπο ποσοστό, καθώς δεν κρίθηκε σκόπιμο στην παρούσα φάση να αναληφθεί επιπρόσθετο νομικό και οικονομικό ρίσκο.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων