Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 10-Δεκ-2018 15:43

  Τιμητική βράβευση του Ιδρυτή της Intersys Ν. Παπανδρέου

  Τιμητική βράβευση του Ιδρυτή της Intersys Ν. Παπανδρέου
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου το 20ο Greek Information & Communications Technology Forum 2018 με θέμα "Από τη μηχανογράφηση, στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στο νέφος και τα δίκτυα νέας γενιάς", υπό την Αιγίδα του Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής.  Το ICT Forum παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη των κλάδων της Τεχνολογίας και των Επικοινωνιών από τον Ιδιωτικό τομέα και τους Δημόσιους φορείς. 

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στα ICT Awards του Forum, βραβεύθηκε ο ιδρυτής της Intersys Νικόλαος Παπανδρέου, για την επί 55 χρόνια προσφορά του ως πρωτεργάτης και πρωτοπόρος του τομέα της πληροφορικής.

  Επιχειρηματίας με οξυδερκή επιχειρηματική σκέψη, ο οποίος είχε την τόλμη να αφιερωθεί στον σχεδόν άγνωστο -τη δεκαετία του ’60- κλάδο της πληροφορικής, ιδρύοντας την Intersys.

  Κατά τη βράβευσή του ανέφερε: Ξεκίνησα το 1958 και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω για 2-3 χρόνια ακόμα.  Εκείνα τα χρόνια που η πληροφορική λεγόταν μηχανοργάνωση και οι υπολογιστές ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι, σε αίτημα δανειοδότησης που υπέβαλα στην Τράπεζα της Ελλάδος, θυμάμαι τον υπεύθυνο να μου λέει: "Όσα χρόνια θα είμαι εδώ, τέτοιο αίτημα δεν θα το εγκρίνω!".  Σήμερα τραπεζικές συναλλαγές γίνονται από κινητά τηλέφωνα.

  Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως η βράβευση έχει βαρύνουσα σημασία για την Intersys και την οικογένεια Παπανδρέου, που φέτος γιορτάζει τα 55 χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της τεχνολογίας, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες του ιδρυτή της για πρωτοπορία και καινοτομία.

  Ακολουθώντας τα βήματα του ιδρυτή της, δημιουργεί μια νέα τάξη πραγμάτων στην παροχή επιχειρηματικών λύσεων τεχνολογίας στην Ελληνική αγορά, με σημαντικά και καινοτόμα projects, που αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του νέου έτους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων