Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Οκτ-2018 10:39

  Σε μερική πρόωρη εξόφληση ομολογιών 70 εκατ. ευρώ προχωρά η Wind

  Σε μερική πρόωρη εξόφληση ομολογιών 70 εκατ. ευρώ προχωρά η Wind
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε πρόωρη εξόφληση 70 εκατ. ευρώ των ομολογιών (Senior Notes) συνολικής αξίας 345 εκατ. ευρώ τοκομεριδίου 10% λήξεως το 2021 θα προχωρήσει η μητρική της WIND Ελλάς Crystal Almond Sarl.

  Η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2018*, στην τιμή του 107,5% του αρχικού κεφαλαίου, με σκοπό την περαιτέρω βελτιστοποίηση της κεφαλαιακής διάρθρωσης του Ομίλου και τη μείωση του κόστους δανεισμού. Μετά τη μερική εξόφληση, το ανεξόφλητο αρχικό ποσό των ομολογιών θα αντιστοιχεί σε 275 εκατ. ευρώ.

  Η ολοκλήρωση της συναλλαγής θα ενισχύσει τη συνολική θετική χρηματοοικονομική εικόνα της WIND καθώς η εταιρεία έχει ήδη καταγράψει 10 τρίμηνα ανάπτυξης με θετικό πρόσημο σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία. Μετά και την πετυχημένη είσοδο στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης με τη WIND VISION, η εταιρεία συνεχίζει τις επενδύσεις της σε δίκτυα νέας γενιάς (4G, 4G+, οπτικές ίνες), εστιάζοντας σε υπηρεσίες σύγκλισης με στόχο να καταγράψει την τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανόδου για την εταιρεία.

  * Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2018, καθώς η 1η Νοεμβρίου 2018 δεν είναι εργάσιμη ημέρα στο Λουξεμβούργο

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων