Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Οκτ-2018 18:57

  Thomas Cook Hotel Investments: Επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες της Μεσογείου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες της Μεσογείου δρομολογούν η Thomas Cook και η LMEY, μέσω της κοινοπραξίας τους υπό την επωνυμία Thomas Cook Hotel Investments, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρώτη δόση ύψους €40 εκατ. η οποία θα χορηγηθεί αποκλειστικά από την Τράπεζα Πειραιώς.

  Το ποσό θα επενδυθεί σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε ηλιόλουστες, παραθαλάσσιες περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία στη Μεσόγειο, με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση να επικεντρώνεται ιδιαίτερα σε ευκαιρίες που δημιουργούνται σε ελληνικά νησιά. Επίσης, η εταιρεία επιδιώκει περαιτέρω χρηματοδότηση με σκοπό την απόκτηση περισσότερων ιδιοκτησιών στη περιοχή της Μεσογείου.

  Η Thomas Cook Hotel Investments συμπεριλαμβάνει, σήμερα, ξενοδοχεία σε Ρόδο, Κρήτη, Μαγιόρκα, Ίμπιζα και ηπειρωτικές περιοχές στην Ισπανία. Φέτος το χειμώνα, επενδύει  περισσότερα από €7 εκ. στην ξενοδοχειακή μονάδα Sunwing στην Καλλιθέα της Ρόδου, ενώ ανοίγει ένα νέο Casa Cook στην Ίμπιζα το καλοκαίρι του 2019.

  Η Thomas Cook Hotel Investments ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2018 για να υποστηρίξει την ανάπτυξη ξενοδοχείων υπό το εμπορικό σήμα της Thomas Cook, ως μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στο αποθεματικό των ξενοδοχείων της και στην εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες της. Η στρατηγική της είναι να αποκτήσει ξενοδοχεία που δεν προσφέρουν απόδοση, χρειάζονται ανακαίνιση και βρίσκονται σε βασικούς προορισμούς της, ώστε να τα μετατρέψει σε ξενοδοχεία με το δικό της εμπορικό σήμα.

  Ο κος Enric Noguer, επικεφαλής της Thomas Cook Hotels & Resorts, δήλωσε: "Αυτή η πρώτη δόση που προέρχεται από τη χρηματοδότηση είναι ένα σημαντικό βήμα για να μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού μας επενδυτικού κεφαλαίου. Σχετικά με την απόκτηση περισσότερων ξενοδοχείων που διαχειριζόμαστε πλήρως, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες αποδόσεις για τον όμιλο και να επιτύχουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση για τους πελάτες μας. Συνεχίζουμε να επιδιώκουμε περαιτέρω χρηματοδότηση για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ξενοδοχεία γύρω από τη Μεσόγειο, όπου μπορούμε να προσφέρουμε την εμπειρία μας στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων σε συνδυασμό με τη δύναμη στη διανομή που έχουμε ως κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων