Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Οκτ-2018 09:30

  Το Δωμάτιο του Μέλλοντος έρχεται στο... σήμερα από την Κωτσόβολος

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εκεί που χτύπαγε η "καρδιά" της ξενοδοχειακής αγοράς, στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 16 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκαν σε επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού και ειδικούς από όλο τον κόσμο, οι προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες και λύσεις που φέρνει η Κωτσόβολος για τα ξενοδοχεία: πρόκειται για το Δωμάτιο του Μέλλοντος,  με καινοτόμες προτάσεις, που όχι μόνο μπορούν να αναπτύξουν τον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ταξίδι εμπειρίας για τους επισκέπτες.

  Δωμάτιο

  Το βραβευμένο concept που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην HORECA 2018, έγινε φορητό και έκανε την πρώτη του παρουσία στο συνέδριο του ΣΕΤΕ. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν τον εξοπλισμό, αυτοματισμούς και λύσεις για τα ξενοδοχεία όπως Hotel TV’s, Digitial Signage, Audio, μικροσυσκευές δωματίου, κλιματισμός και άλλα, ενώ άνθρωποι της Κωτσόβολος ήταν εκεί για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση.

  Το Δωμάτιο του Μέλλοντος έχει εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και αυτοματισμών και είναι πλήρως σύμφωνο με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. 

  AirBnB

  Για παράδειγμα, ο επισκέπτης μπορούσε να ξεκλειδώσει το δωμάτιο και παράλληλα να ανοίξει ένα νέο κόσμο τεχνολογίας. Μπορεί πια να ελέγχει όλο το δωμάτιο από το κινητό, την Hotel TV ή τη συσκευή τηλεφώνου δίπλα στο κρεβάτι του.

  Οι δυνατότητες για τον επισκέπτη είναι ατελείωτες. Μπορεί να ελέγχει τα φώτα, να παίζει μουσική από την προσωπική του βιβλιοθήκη, να ελέγχει τις κουρτίνες, τη θερμοκρασία αλλά και την τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται χειριστήριο. 

  Mini Bar

  Η "φιλοσοφία"" των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει το Δωμάτιο του Μέλλοντος είναι πως η τεχνολογία και οι συσκευές μπορούν να καλυτερεύσουν την εμπειρία του πελάτη και να προσφέρουν συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαβίωσης και άνεσης. Οι προϊοντικές λύσεις για όλο το ξενοδοχείο που προφέρει η Κωτσόβολος μπορούν να μετατρέψουν την τεχνολογία σε εργαλείο εξυπηρέτησης  των αναγκών του πελάτη.

  pin
  Μέλη από την Business ομάδα της Κωτσόβολος

  Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως η Κωτσόβολος ήταν Silver Sponsors στην καταπληκτική προσπάθεια αυτή του ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την TOPOSOPHY για πρώτη χρονιά φέτος.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων