Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 27-Σεπ-2018 13:00

  Siemens: Αποχωρεί στις 30 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος και CEO, Πάνος Ξυνής

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Siemens: Αποχωρεί στις 30 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος και CEO, Πάνος Ξυνής

  Αποχωρεί από την Siemens Α.Ε. στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πάνος Ξυνής, συνταξιοδοτούμενος, μετά από δέκα έτη θητείας.

  Ο κ. Ξυνής ανέλαβε τα ηνία της Siemens Ελλάδας και Κύπρου ως διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Δ.Σ. το 2009, ενώ μέχρι το 2013 ήταν επίσης υπεύθυνος για τις αγορές της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ και εκπρόσωπος των χωρών της Νοτιο-Δυτικής Ευρώπης στην Εκτελεστική Επιτροπή του τομέα Supply Chain της εταιρείας.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της θητείας του, σε μια μεταβατική και γεμάτη προκλήσεις περίοδο, η Siemens Ελλάδας διέγραψε μια πορεία υπό κανόνες πλήρους διαφάνειας, αποτελώντας πρότυπο διαδικασιών συμμόρφωσης για τις εταιρείες στη χώρα. Παράλληλα, υπό τη διεύθυνσή του, η εταιρεία εξέλιξε και επικέντρωσε τις δραστηριότητές της στους τομείς της ηλεκτροδότησης και του αυτοματισμού, μεταφέροντας στη χώρα τις τεχνολογικές καινοτομίες για τις οποίες η Siemens διακρίνεται παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, μέσα από ένα ευρύ φάσμα αποφάσεων και πρωτοβουλιών, συνέβαλε ώστε η εταιρεία να εισέλθει στην εποχή της ψηφιοποίησης και να συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρους εταιρείες ψηφιακής τεχνολογίας και στην Ελλάδα.

  Από την 1η Οκτωβρίου 2018 και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής νέου προσώπου, τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Johann Goettler, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως οικονομικός διευθυντής της εταιρείας. Ο κ. Goettler διαθέτει σημαντική διεθνή εμπειρία και είναι καταξιωμένο στέλεχος της Siemens, στην οποία εργάζεται τα τελευταία 18 χρόνια.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων