Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Σεπ-2018 11:38

  EΥ: Επενδύει $1 δισ. για την προώθηση της καινοτομίας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  EΥ: Επενδύει $1 δισ. για την προώθηση της καινοτομίας

  Η ΕΥ θα επενδύσει παγκοσμίως ένα δισεκατομμύριο δολάρια, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την προώθηση της καινοτομίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι επενδύσεις θα χρηματοδοτήσουν νέες υπηρεσίες και λύσεις σε διάφορους τομείς, μεταξύ άλλων τεχνολογία με βάση το cloud, υπηρεσίες διαχείρισης, νέες ελεγκτικές και φορολογικές υπηρεσίες

  Η ΕΥ ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε λύσεις νέας τεχνολογίας, υπηρεσίες πελατών, καινοτομία, αλλά και σε όλο το οικοσύστημα της ΕΥ, στη διάρκεια των δύο επόμενων ετών. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης στρατηγικής της ΕΥ για την παροχή καινοτόμων λύσεων στους πελάτες και τους ανθρώπους της, με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες που μετασχηματίζουν δραστικά το επιχειρηματικό περιβάλλον. 

  Οι επενδύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στο υφιστάμενο, σημαντικό, ετήσιο πρόγραμμα επενδύσεων στην τεχνολογία. Η επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών και λύσεων με βάση την τεχνολογία, σε τομείς όπως οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, ο κυβερνοχώρος, η διαχείριση κινδύνων, οι υπηρεσίες διαχείρισης, οι υπηρεσίες λογισμικού, καθώς και οι ψηφιακές φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες.

  Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: "Η ΕΥ πρωτοπορεί στις δραστικά μετασχηματιστικές αλλαγές της σημερινής εποχής, επενδύοντας διαρκώς τόσο στην ψηφιακή, τεχνολογία, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στη χώρα μας, η ΕΥ εξασφαλίζει στους πελάτες της τις λύσεις και τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν δυναμικά τις προκλήσεις που έρχονται, να αναπτυχθούν και να ξεχωρίσουν. Το νέο επενδυτικό μας πρόγραμμα, αλλά και η διαρκής ένταξη νέων ταλέντων στο ανθρώπινο δυναμικό μας, επιβεβαιώνουν την πρόθεση της ΕΥ να εδραιωθεί ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας".      
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων