Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Σεπ-2018 10:46

  Forthnet: Στην ελβετική "Linxx Holding" η θυγατρική Forth-CRS

  Forthnet: Στην ελβετική "Linxx Holding" η θυγατρική Forth-CRS
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την υπογραφή της Σύμβασης  Αγοραπωλησίας Μετοχών με την ελβετική εταιρεία "LINXX HOLDING S.A." για την πώληση του ποσοστού 99,31% που κατείχε στην θυγατρική της εταιρεία "FORTH-CRS Α.Ε." ανακοίνωσε η Forthnet. 

  Η FORTH-CRS ιδρύθηκε το 2000 και ανέπτυξε ένα καινοτόμο, ασφαλές και σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Σήμερα αποτελεί τον leader αυτής της αγοράς, ενώ τα προηγούμενα χρόνια επέκτεινε την δραστηριότητα της και σε αγορές εκτός Ελλάδος.

  Όπως αναφέρει η Forthnet, η πώληση της FORTH-CRS είναι μέρος του προγράμματος λειτουργικής αναδιάρθρωσης της Forthnet και εντάσσεται στην στρατηγική ενίσχυσης των κυρίων τομέων στους οποίους διαθέτει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως οι υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και συνδυασμένων υπηρεσιών (Pay-TV / 3Play), ενώ αναμένεται να συμβάλει στις πρωτοβουλίες της Εταιρείας για τη βελτίωση της ρευστότητάς της.

  Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της FORTH-CRS τελεί υπό συνήθεις προϋποθέσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

  Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Forthnet για το έτος που έληξε στις 31.12.2017, οι δραστηριότητες της "FORTH-CRS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΡOΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ" αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 1,6% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών της εταιρείας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων