Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Σεπ-2018 16:33

  Μασούτης: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων μας συκοφαντούν για την "Προμηθευτική Τροφίμων"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Μασούτης: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων μας συκοφαντούν για την "Προμηθευτική Τροφίμων"

  Σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της, με αφορμή την εξαγορά της εταιρείας "Προμηθευτική Τροφίμων αε", θα προβεί η εταιρεία "Δ. Μασούτης α.ε", όπως επισημαίνει σε σημερινή ανακοίνωσή της.

  "Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας "Προμηθευτική Τροφίμων αε" από την εταιρία "Δ. Μασούτης α.ε", υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η "Προμηθευτική Τροφίμων αε" είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει.

  Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της" υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

  Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι με προσωρινή διαταγή του προέδρου Υπηρεσίας, δεσμεύτηκε σήμερα 17/9/2018 η κινητή και ακίνητη περιουσία της εταιρείας "Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ" που προσφάτως εξαγοράστηκε από τον όμιλο Μασούτη.

  Στη δέσμευση συμπεριλαμβάνεται και το σύνολο των τραπεζικών λογαριασμών της Προμηθευτικής Τροφίμων ΑΕ.

  Η δέσμευση διετάχθη ύστερα από προσφυγή στο Δικαστήριο δύο εταιρειών που διατηρούσαν απαιτήσεις ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ κατά της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΕ που ήταν η εταιρεία που διαχειριζόταν τα κρεοπωλεία στα super market ιδιοκτησίας της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ η οποία έχει περάσει πλέον στον έλεγχο του ομίλου Μασούτη.

  Δικάσιμος για την κύρια δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε η 17/10/2018. Τις αιτούσες εταιρείες εκπροσώπησε η δικηγορική εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων