Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Σεπ-2018 15:41

  Προχωρά κανονικά ο διαγωνισμός για το Ντυνάν

  Προχωρά κανονικά ο διαγωνισμός για το Ντυνάν
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στη διαδικασία που έχει δρομολογηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τράπεζα Πειραιώς σχετικά με τη μεταβίβαση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Γεράσιμος Τσιαπάρας σε ενημερωτική συνάντηση της διοίκησης με τους διευθυντές των ιατρικών τμημάτων και τα στελέχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και των διοικητικών υπηρεσιών. 

  "Η διαδικασία όπως έχει ξεκινήσει, έτσι και θα ολοκληρωθεί" είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως "η διεθνής, ανταγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται με τους ίδιους όρους, με απόλυτη διαφάνεια και με τις ίδιες φιλοδοξίες".

  Όπως τόνισε "ο διαγωνισμός παρακολουθείται στενά από τον ESM". Ο κ. Τσιαπάρας πρόσθεσε ότι η διαδικασία πώλησης "θα ολοκληρωθεί μόνον εφόσον πληρούνται οι αυστηρές προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς στον σύμβουλο πώλησης" και οι οποίες περιλαμβάνουν "την κατάθεση ανταγωνιστικών προσφορών εντός εύλογου τιμήματος και τη συνακόλουθη έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας". 

  Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν υπογράμμισε ότι "ο διαγωνισμός ενδέχεται να κηρυχθεί άγονος". Σε αυτή την περίπτωση η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία και να ενισχύει τη δυναμική του νοσοκομείου έως την επανεκκίνηση της διαδικασίας, όταν οι συνθήκες κριθούν κατάλληλες.

  Είχαν προηγηθεί από το βήμα της ΔΕΘ -την ώρα που ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι ετοιμάζονται να υποβάλουν προσφορές- οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα πως το ελληνικό κράτος θα αναλάβει τον έλεγχο του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, σε συνεργασία με το ίδρυμα Ωνάση.

  Ο κ. Τσιαπάρας επιβεβαίωσε ότι έως τις 15 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί οι δεσμευτικές προσφορές για να περάσει η διαδικασία πώλησης του Ερρίκος Ντυνάν στο τελικό στάδιο.

  Β. Κουρλιμπίνη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων