Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 27-Αυγ-2018 14:34

  Folli Follie: Chief Restructuring Officer o Δ. Κουβάτσος

  Folli Follie: Chief Restructuring Officer o Δ. Κουβάτσος
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τον Δημήτριο Κουβάτσο της Synergon Partners όρισε Διευθυντή Αναδιάρθρωσης, Chief Restructuring Officer, η Folli Follie, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. 

  Ειδικότερα, η Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρία ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία συμβούλων SYNERGON Partners σε θέματα οικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης. Για αυτό το σκοπό η SYNERGON PARTNERS θα διαθέσει τις υπηρεσίες του κ. Δημητρίου Κουβάτσου, ο οποίος ορίζεται Διευθυντής Αναδιάρθρωσης, Chief Restructuring Officer (CRO) του Ομίλου FF Group.

  Στη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο κ. Κουβάτσος διετέλεσε ανώτερο στέλεχος σε εταιρείες όπως Hewlett Packard, OTE, PepsiCo με εξειδίκευση σε θέματα εξαγορών, στρατηγικού σχεδιασμού και αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων έχει ασκήσει καθήκοντα Διευθυντή Αναδιάρθρωσης στον Όμιλο Μαΐλλη και στην εταιρεία τροφίμων Κατσέλης.

  Ο κ. Κουβάτσος σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου.

  O Διευθυντής Αναδιάρθρωσης θα συνεργάζεται στενά με το Διοικητικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Ελέγχου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το σύνολο των στελεχών του Ομίλου για την αποτελεσματική υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του Ομίλου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων