Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 10-Αυγ-2018 13:15

  B&F ABEE Ενδυμάτων: Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ανακοίνωσε ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων πραγματοποιήθηκε την 9η Αυγούστου 2018 στις 9:30 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας στην Νέα Φιλαδέλφεια, 10ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας και παρέστη το σύνολο των μετόχων, ήτοι υπήρχε νόμιμη απαρτία με ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

  Λήφθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί οι παρακάτω αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

  Θέμα 1ο: Εγκρίθηκαν οι ετήσιες χρηματοοικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2017 και οι επ' αυτών Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών, η δήλωση εταιρικής διακυβέρνησης και η διάθεση κερδών χρήσης 2017.

  Θέμα 2ο: Απαλλάχθηκαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ορκωτοί Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημι­ώ­σε­ως για τα πεπραγμένα της χρήσης 2017.

  Θέμα 3ο: Εκλέχθηκαν ένας (1) Τακτικός και ένας (1) Αναπληρωματικός Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής για τον έλεγχο των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2018 και αποφασίστηκε ο τρόπος καθορισμού της αμοιβής τους.

  Θέμα 4ο: Εγκρίθηκαν οι προσαρμοσμένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας των χρήσεων 2015 και 2016, σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ.

  Θέμα 5ο: Εγκρίθηκαν οι συναφθείσες συμβάσεις με θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες και οι αμοιβές με συνδεδεμένα μέρη βάσει του άρθρου 23α, του Ν.2190/1920.

  Θέμα 6ο: Εγκρίθηκαν οι συμμετοχές μελών του Δ.Σ. και Διευθυντικών Στελεχών της Εταιρείας στη Διοίκηση άλλων Εταιρειών, οι οποίες συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με την Εταιρεία.

  Θέμα 7ο: Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών των εκτελεστικών Μελών του Δ.Σ. και οι αντίστοιχες αποζημιώσεις και οι αμοιβές των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, της Επιτροπής Αμοιβών και των μη εκτελεστικών Μελών του Δ.Σ..

  Θέμα 8ο: Δεν υπήρξαν λοιπά θέματα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων