Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Ιουλ-2018 16:44

  Εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία από τη Sonae Sierra και την Bluehouse

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ένα νέο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο ανοίγει τις πόρτες του στη Θεσσαλία.

  Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, το Fashion City Outlet φέρνει τη μόδα και την ψυχαγωγία ένα βήμα από τις πόλεις της Λάρισας, της Καρδίτσας, των Τρικάλων και του Βόλου, αποτελώντας έναν νέο προορισμό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

  To νέο εκπτωτικό κέντρο αναπτύσσεται από τη Sonae Sierra, τη διεθνή εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης εμπορικών κέντρων, και την επενδυτική Bluehouse, με κύρια δραστηριότητα την ανάπτυξη ακινήτων. Οι δύο εταιρείες διαθέτουν εμπειρία στη δημιουργία και τη διαχείριση εμπορικών και ψυχαγωγικών συγκροτημάτων στην Ελλάδα και σε 18 χώρες παγκοσμίως. Η Sonae Sierra και η Bluehouse θα επενδύσουν περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων.

  Το Fashion City Outlet αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό και τους καταναλωτές το προσεχές φθινόπωρο. Θα εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και θα φιλοξενήσει περισσότερα από 70 γνωστά καταστήματα. Μεταξύ αυτών, κορυφαίες μάρκες ένδυσης και υπόδησης, σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το νέο εκπτωτικό κέντρο θα διαθέτει, παράλληλα, πολυκινηματογράφο με τρεις σύγχρονες αίθουσες, παιδότοπο, αλλά και ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και καφέ. Θα προσφέρει, επίσης, 1.600 δωρεάν θέσεις στάθμευσης.

  Το εκπτωτικό κέντρο στεγάζεται σε ένα ιδιαίτερο εμπορικό σημείο, στα νοτιοανατολικά προάστια της Λάρισας, και σε απόσταση μικρότερης της μιας ώρας από το Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, παρουσιάζοντας δυναμική περίπου 900.000 κατοίκων στη ζώνη επιρροής του.

  Το νέο εμπορικό κέντρο θα δημιουργήσει τουλάχιστον 600 νέες θέσεις εργασίας, για τις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα σε κατοίκους της περιοχής, ενώ εκτιμάται πως θα συμβάλει στην τόνωση της εμπορικής κίνησης της, μέσω της προσέλκυσης κατοίκων γειτονικών πόλεων αλλά και επισκεπτών.

  Παράλληλα, στόχος είναι η δημιουργία αμοιβαία επωφελών συνεργασιών με ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή, καθώς και με τοπικές επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης και εστίασης.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων