Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Ιουν-2018 17:50

  B&F: Αντλήθηκαν κεφάλαια ύψους €25 εκατ. από τη Δημόσια Προσφορά

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνολικά 25.000 κοινές ανώνυμες ομολογίες της B&F Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Ενδυμάτων διατέθηκαν, με ονομαστική αξία €1.000 εκάστη και αντλήθηκαν κεφάλαια ύψους €25.000.000, όπως ανακοίνωσαν σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε., η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε. και η Εuroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., ως Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι της Δημόσιας Προσφοράς.

  Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές, οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά, ανήλθε σε €26 εκατ.

  Η Δημόσια Προσφορά καλύφθηκε κατά 1,04 φορές και το σύνολο των συμμετεχόντων επενδυτών ανήλθε σε 703.

  Η Εταιρεία όρισε το επιτόκιο και την τελική απόδοση των Ομολογιών σε 4,95% και την τιμή διάθεσης των Ομολογιών σε €1.000 εκάστη, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της.

  Οι Ομολογίες που κατανεμήθηκαν, βάσει των προβλεπόμενων στο Ενημερωτικό Δελτίο περί του τρόπου κατανομής και της έγκυρης ζήτησης που εκδηλώθηκε επί της απόδοσης 4,95%, είναι οι εξής:

  (α) 13.652 Ομολογίες (54,6% επί του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών) κατανεμήθηκαν σε Ιδιώτες Επενδυτές, επί συνολικού αριθμού 13.652 Ομολογιών για τις οποίες εκδηλώθηκε ζήτηση (δηλαδή ικανοποιήθηκε το σύνολο της εκδηλωθείσας ζήτησης στη συγκεκριμένη κατηγορία επενδυτών), και

  (β) 11.348 Ομολογίες (45,4% επί του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών) κατανεμήθηκαν σε Ειδικούς Επενδυτές, επί συνολικού αριθμού 12.348 Ομολογιών για τις οποίες εκδηλώθηκε ζήτηση (δηλαδή ικανοποιήθηκε το 91,9% της εκδηλωθείσας ζήτησης στη συγκεκριμένη κατηγορία επενδυτών).

  Επίσης, από τις 11.348 Ομολογίες που κατανεμήθηκαν σε Ειδικούς Επενδυτές, οι Ανάδοχοι έλαβαν για δικό τους λογαριασμό 7.918 Ομολογίες ως ακολούθως:

  Ανάδοχος                                           Κατανεμηθείσες Ομολογίες
  Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.                                              4.000
  Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.                            3.911
  EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.                                7
  ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.                                     0
  ΚΥΚΛΟΣ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.                                0

  Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη σύμβαση αναδοχής, οι Ανάδοχοι δεν ανέλαβαν καμία δέσμευση ανάληψης κάλυψης Ομολογιών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων