Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Ιουν-2018 16:56

  Νέο καταθετικό προϊόν από την Attica Bank

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Νέο καταθετικό προϊόν από την Attica Bank

  Tη δυνατότητα στους πελάτες της να επενδύσουν σε ένα νέο καταθετικό προϊόν προθεσμιακού χαρακτήρα σε δολάρια ΗΠΑ (USD), με ελκυστικό επιτόκιο, υψηλή απόδοση και διπλασιασμό των τόκων με τη διακράτηση του κεφαλαίου μέχρι τη λήξη της προθεσμιακής, προσφέρει η Attica Bank

  Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα χαρακτηριστικά του προϊόντος έχουν ως εξής: 

  To ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 20.000 δολάρια ΗΠΑ (USD) και αφορά σε νέα κεφάλαια.

  Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 3μηνη ή 6μηνη και το ονομαστικό ετήσιο μικτό επιτόκιο σταθερό για όλη τη διάρκεια της προθεσμιακής να είναι:

  1,45% για τους 3μήνες

  1,50% για τους 6μήνες

  Οι τόκοι αποδίδονται σε μηναία βάση και καταβάλλονται αυτόματα σε καταθετικό λογαριασμό της επιλογής σας που τηρείτε σε δολάρια ΗΠΑ (USD), κάθε μήνα στην επέτειο έναρξης της κατάθεσης.

  Διπλασιασμός τόκων

  Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η τράπεζα προσφέρει καταβολή επιπλέον ποσού ίσου με το 100% του συνόλου των τόκων περιόδου της κατάθεσης.

  Δηλαδή, τόκοι επιπλέον 3 μηνών για την 3μηνη Προθεσμιακή Κατάθεση και τόκοι επιπλέον 6 μηνών για την 6μηνη Προθεσμιακή Κατάθεση.

  Έτσι η Ετήσια Μικτή Απόδοση ανέρχεται σε 2,90% για την προθεσμιακή 3μηνης διάρκειας και 3,00% για την προθεσμιακή 6μηνης διάρκειας, εφόσον δεν πραγματοποιηθεί πρόωρη εξόφληση.

  Συνολικά γίνονται 3 καταβολές για την 3μηνη και 6 καταβολές για την 6μηνη κατάθεση.

  Σημειώνεται ότι επιτρέπεται μόνο πρόωρη ολική εξόφληση, μετά από έγκριση της τράπεζας και σύμφωνα με τα οριζόμενα στους ειδικούς όρους που αφορούν στο συγκεκριμένο προϊόν.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων