Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Ιουν-2018 15:11

  Η Saxo Bank εντάσσει στις επενδυτικές της επιλογές μετοχές κατηγορίας A από την Κίνα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Η Saxo Bank εντάσσει στις επενδυτικές της επιλογές μετοχές κατηγορίας A από την Κίνα

  Τη σειρά επενδυτικών προϊόντων της με την προσθήκη μετοχών κατηγορίας Α από την Κίνα εμπλούτισε περαιτέρω η Saxo Bank

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πελάτες της Saxo Bank θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συναλλαγές σε μετοχές κατηγορίας Α στα χρηματιστήρια μετοχών της Σαγκάης και της Σεντζέν. Η πρόσβαση θα καταστεί δυνατή μέσω της σύνδεσης Stock Connect του Χονγκ Κονγκ, μιας συνεργασίας ανάμεσα στα χρηματιστήρια μετοχών του Χονγκ Κονγκ, της Σαγκάης και της Σεντζέν, η οποία επιτρέπει σε διεθνείς και Κινέζους επενδυτές να διαπραγματεύονται τίτλους από τις μεταξύ τους αγορές. Η νέα επενδυτική πρόταση θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται η Saxo Bank – εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιαπωνίας, όπου θα υλοποιηθεί αργότερα.

  Η Saxo Bank προσθέτει τις εν λόγω μετοχές σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στιγμή, καθώς πρόσφατα οι κινέζικες μετοχές κατηγορίας Α εντάχθηκαν στον δείκτη MSCI αναδυόμενων αγορών ενώ οι ρυθμιστικές αρχές τετραπλασιάσαν την ημερήσια ποσόστωση επιτρεπτής διαπραγμάτευσης μέσω του προγράμματος StockConnect.

  Σχολιάζοντας τη νέα πρόταση, ο Kim Fournais, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Saxo Bank, δήλωσε:

  "Η προσθήκη μετοχών κατηγορίας Α από την Κίνα ενισχύει την ήδη πλούσια επενδυτική μας πρόταση για ιδιώτες και επαγγελματίες επενδυτές, και παρέχει στους πελάτες μας πρόσβαση σε ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες επενδυτικές ευκαιρίες. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ορόσημο στην ανάπτυξη μιας γκάμας χρηματοπιστωτικών μέσων που θα καταστήσει τη Saxo Bank βασική επενδυτική "πύλη" προς τις κινεζικές αγορές."

  "Η Κίνα αντιπροσωπεύει τη σημαντικότερη περίπτωση ανάπτυξης του αιώνα μας – και η επιθυμία των επενδυτών να συμμετάσχουν σε αυτή την ανάπτυξη μέσω των κεφαλαιαγορών είναι έντονη. Οι επενδυτές είχαν αρκετά μικρή έκθεση στις κινεζικές μετοχές, και σε συνδυασμό με την πρόσφατη προσθήκη των κινεζικών μετοχών κατηγορίας Α στον δείκτη MSCI αναδυόμενων αγορών, το ενδιαφέρον για τις μετοχές αυτές ενισχύεται."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων