Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Ιουν-2018 11:32

  Με νέα διοίκηση η Μеtlife

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Με νέα διοίκηση η Μеtlife

  Σημαντικές αλλαγές για τη ΜetLife στην Ελλάδα επιφέρει η προσαρμογή της συνολικής οργανωτικής δομής, για την περιοχή ΕΜΕΑ, στη νέα στρατηγική της εταιρείας, η οποία προβλέπει απλούστερες διαδικασίες στο μοντέλο λειτουργίας, ευέλικτα διοικητικά σχήματα και αξιοποίηση των ταλέντων στις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, νυν Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της MetLife στην Ελλάδα αναλαμβάνει περαιτέρω καθήκοντα στην MetLife παραδίδοντας την σκυτάλη της Ελλάδας στον κ. Κυριάκο Αποστολίδη, μέχρι σήμερα Head Bancassurance MetLife EMEA, ένα στέλεχος από την "καρδιά" της МеtLife, με μεγάλη και σημαντική εμπειρία στον ευρωπαϊκό ασφαλιστικό χάρτη, αλλά εξίσου με άριστη γνώση του ελληνικού ασφαλιστικού τοπίου. Ο κ. Αποστολίδης αναλαμβάνει επιπλέον και την ευθύνη για την Κυπριακή αγορά.

  Ο κ. Αποστολίδης σημείωσε για την τοποθέτησή του: "Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης και η ομάδα διοικήσεως της Ελλάδος, ισχυροποίησαν περαιτέρω την Εταιρεία τα τελευταία χρόνια, μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία. Όπως γνωρίζετε, η MetLife Ελλάδος διαθέτει ένα ισχυρό και παραγωγικό Agency, έχοντας παράλληλα ηγετική θέση στις Ομαδικές ασφαλίσεις. Η στρατηγική μας παραμένει αμετάβλητη και στοχεύει στο να ενισχύσει τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Στο πλαίσιο αυτό, σκοπεύουμε να μεγιστοποιήσουμε την θετική εμπειρία των πελατών μας σε όλες τους τις επαφές μαζί μας, αξιοποιώντας την κατάλληλη τεχνολογία, αλλά και τον υψηλό επαγγελματισμό των στελεχών των δικτύων διανομής μας. Η ισχυρή κεφαλαιακή μας επάρκεια και το διεθνές brand name της εταιρίας, αποτελούν ισχυρά πλεονεκτήματα τα οποία ενισχύουν τις προσπάθειές μας ώστε να αναπτύξουμε περαιτέρω τις εργασίες μας στην Ελληνική αγορά."
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων