Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 18-Ιουν-2018 14:11

  Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας η Nova

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας η Nova

  Στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας εισέρχεται η Nova.

  Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Nova, δεν κάνει απλώς μεταπώληση κάποιου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά δημιουργεί τις δικές της υπηρεσίες Nova Energy και εκμεταλλευόμενη τόσο την τεράστια συνδρομητική της βάση όσο και τους δυνητικούς πελάτες ενισχύει το προϊοντικό της portfolio και διευρύνει τη γκάμα των εργασιών της, εντάσσοντας και την ηλεκτρική ενέργεια στα υπόλοιπα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει. 

  Οι υπηρεσίες Nova Energy απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και παρέχονται σε συνεργασία με την εταιρεία Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.

  Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη πως η προσθήκη των υπηρεσιών ενέργειας στο χαρτοφυλάκιο της Nova ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική της που αποβλέπει στην πλήρη κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού για ψυχαγωγία, επικοινωνία και ενέργεια σε μια ενιαία ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι νέες υπηρεσίες Νova Energy εξασφαλίζουν τα εξής:

  -Τουλάχιστον 25% έκπτωση, για όλες τις χρεώσεις κατανάλωσης  "ημέρας" και όλα τα πάγια καθώς και 15% έκπτωση στις χρεώσεις κατανάλωσης "νύχτας",     με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.     

  -Μηδενικό πάγιο όταν η κατανάλωση "ημέρας" ξεπερνά τις 2.000kWh ανά τετράμηνο.

  -Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης εάν η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

  Προστίθεται επίσης ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει την ανάλυση του προφίλ κατανάλωσης και την ανάλογη πρόταση για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του από το προσωπικό των Καταστημάτων Nova ή το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 13831. Επίσης, στο www.nova.gr/novaenergy μπορεί κάποιος να βρει χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες Nova Energy καθώς και ένα online εργαλείο το οποίο, με τις κατάλληλες πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης, του προτείνεται συγκεκριμένο πακέτο υπηρεσιών που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων