Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Ιουν-2018 14:19

  Silver διάκριση και best new entry στο CR Index για την Lidl Ελλάς

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Silver διάκριση και best new entry στο CR Index για την Lidl Ελλάς

  H Lidl Ελλάς απέσπασε silver διάκριση στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των ελληνικών εταιρειών που συμμετείχαν στον CR Index 2017-2018, ενώ παράλληλα διακρίθηκε και ως best new entry.

  Η διαδικασία διενεργείται φέτος για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), σε συνεργασία με το BITC (Business in the Community).

  Στη διαδικασία αξιολόγησης του CR Index, ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες επιθεωρούν με βάση τα διεθνή πρότυπα και κριτήρια του BITC τις επιδόσεις και τη συμβολή των επιχειρήσεων στους τέσσερις βασικούς πυλώνες: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά. Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα διάκρισης των επιδόσεων ενός οργανισμού: Platinum, Gold, Silver και Bronze.

  "Υπεύθυνη και βιώσιμη Lidl Hellas με επίκεντρο το ποιοτικό τρόφιμο. Αυτή είναι η δική μας οραματική πρόκληση σε σχέση με την κοινωνία. Έχουμε αυξημένη ευθύνη  απέναντι στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και τη διασφάλιση συνθηκών υγιούς συνεργατικότητας με τους προμηθευτές μας.  Ενισχύουμε την αειφορία της ελληνικής παραγωγής και επενδύουμε σε ακόμα περισσότερες συνεργασίες με ποιοτικούς, τοπικούς παραγωγούς. Παράλληλα έχουμε ευθύνη να περιορίσουμε το όποιο αρνητικό αποτύπωμα της επιχειρηματικής μας δράσης επάνω στο περιβάλλον. Για το λόγο αυτό πρωτοπορούμε με σαφείς χρονικές δεσμεύσεις στη μείωση της χρήσης πλαστικού και την υλοποίηση δράσεων που προωθούν την ανακύκλωση ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της ενέργειας που απαιτεί η επιχειρηματική μας δράση. Πάνω απ'ολα όμως είμαστε υπεύθυνος εργοδότης, φροντίζοντας σταθερά ώστε πέρα από τις άριστες συνθήκες στο χώρο εργασίας να αναπτύσσουμε τις δεξιότητες των εργαζόμενών μας και να μεγιστοποιούμε τις δυνατότητές τους", δήλωσε μεταξύ άλλων η Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας Κωνσταντίνα Δεληαργύρη στην τελετή απονομής. 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων