Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Μαϊ-2018 17:22

  ΟΠΑΠ Forward: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις γράφουν το δικό τους success story

  ΟΠΑΠ Forward: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις γράφουν το δικό τους success story
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ένα μεγάλο βήμα μπροστά κάνει η εταιρεία Nannuka με "οδηγό" το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward. Οι δράσεις δικτύωσης, τα σεμινάρια και η συμβουλευτική υποστήριξη, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΠΑΠ, έχουν βοηθήσει την εταιρεία να επεκταθεί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως εξηγεί η Λέλα Δρίτσα, συνιδρύτρια της Nannuka.

  Η εταιρεία Nannuka είναι η πρώτη online υπηρεσία που δίνει λύσεις για τη φύλαξη των παιδιών και τη φροντίδα του σπιτιού. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό "εργαλείο" εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών για τη φύλαξη, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, καθώς και οικιακών βοηθών. Πλέον – και με την καθοδήγηση που έλαβε από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ – η Nannuka αναπτύσσεται και στον τομέα της παροχής βοήθειας και υποστήριξης σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας.

  Η Λέλα Δρίτσα μιλάει για τα οφέλη που αποκόμισε η Nannuka από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ:

  Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, που στηρίζει την απασχόληση, θα υποδεχθεί εφέτος 21 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες θα λάβουν μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξή τους. Οι εταιρείες που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του προγράμματος αύξησαν τον τζίρο τους κατά 20% και δημιούργησαν 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, μέσω των συνεργασιών που έχουν αναπτυχθεί, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων