Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Μαϊ-2018 12:31

  Attica Bank: Νέα προθεσμιακή κατάθεση Attica 15months Profit

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Attica Bank: Νέα προθεσμιακή κατάθεση Attica 15months Profit

  Η Attica Bank, εμπλουτίζοντας τη σειρά των καταθετικών της προϊόντων, σχεδίασε τη νέα προθεσμιακή κατάθεση Attica 15months Profit συνολικής διάρκειας 15 μηνών, με ιδιαίτερα υψηλή απόδοση και τριμηνιαία καταβολή των τόκων, όπως αναφέρει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση.

  Το νέο προϊόν της τράπεζας προσφέρει αυτή τη στιγμή την καλύτερη απόδοση στην αγορά και επιτρέπει στον καταθέτη να κλειδώσει ένα υψηλό επιτόκιο, σημειώνει η Attica Bank και προσθέτει:

  Η προθεσμιακή κατάθεση Attica 15months Profit , προσφέρεται στο κοινό από τις 30/04/2018 και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  -    Ετήσιο Σταθερό Επιτόκιο: 1,50%
  -    Διάρκεια: 15 μήνες.
  -    Καταβολή Τόκων: Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε τρίμηνο
  -    Ελάχιστο Ποσό Κατάθεσης €20.000. Το ποσό αφορά σε νέα κεφάλαια ή και σε κεφάλαια από λήξεις λοιπών τυποποιημένων προθεσμιακών προϊόντων της Attica Bank

  Σημειώνεται ότι επιτρέπεται πρόωρη εξόφληση του κεφαλαίου μετά από έγκριση της τράπεζας και σύμφωνα με τις υφιστάμενες νομοθετικές διατάξεις.

  Για αναλυτικές πληροφορίες επί των λεπτομερών όρων διάθεσης του προϊόντος, μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα του δικτύου της Attica Bank, στα τηλέφωνα 210-366900, 801-11-500900 και στο www.atticabank.gr

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων