Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Δεκ-2017 09:12

  Τα 220 φθάνουν τα Play Stores

  Τα 220 φθάνουν τα Play Stores
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην επιτάχυνση του δικτύου καταστημάτων "Play" έχει προχωρήσει ο ΟΠΑΠ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που ρυθμίζει την αγορά των VLTs.

  Ήδη σε λειτουργία βρίσκονται 200 καταστήματα "Play OPAP" σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλες τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με στόχο ο ρυθμός εισαγωγής παιγνιομηχανημάτων στην αγορά να ενταθεί περαιτέρω το πρώτο εξάμηνο του 2018. Σήμερα ήδη λειτουργούν περί τα 8.000 παιγνιομηχανήματα σε gaming halls και πρακτορεία του ΟΠΑΠ και πρωταρχικός στόχος είναι να λειτουργούν 20 - 22 χιλιάδες παιγνιομηχανήματα στο τέλος του 2018.

  Στο τελευταίο της report, η Eurobank Equities αναφέρει ότι η επιτάχυνση του δικτύου είναι ενθαρρυντική για την αύξηση του ημερήσιου GGR των VLTs και σημειώνει πως η σταδιακή μείωση της παράνομης δραστηριότητας θα ανεβάζει το GGR στα 65 ευρώ το 2019). Η χρηματιστηριακή περιλαμβάνει τη μετοχή του ΟΠΑΠ στις κορυφαίες επενδυτικές της επιλογές, με τιμή-στόχο τα 10,7 ευρώ και τη σύσταση "αγορά". Είχε προηγηθεί στα τέλη Νοεμβρίου η IBG που τοποθέτησε τον πήχη για τον τίτλο στα στα 13,7 με σύσταση επίσης "αγορά", καθώς προβλέπει μέση ετήσια αύξηση των κερδών ανά μετοχή της τάξης του 8% ως το 2022 και μερισματικές αποδόσεις άνω του 6%.

  Ανάπτυξη παρατηρείται και στο στοιχηματικό χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ, το οποίο έχει επωφεληθεί από τις ισχυρές επιδόσεις των νέων Virtual παιχνιδιών. Στα σχέδια της εταιρείας είναι να εισάγει νέα είδη Virtual παιχνιδιών, εντός του 2018. Επιπλέον, η εισαγωγή των SSBTs στο δίκτυο συνεχίζεται, με στόχο την εγκατάσταση 1.500 τερματικών έως το τέλος του έτους και συνολικά 3.000 έως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2018, στη Ρωσία. Υπενθυμίζεται ότι η Novomatic θα είναι ο κύριος προμηθευτής SSBTs και θα προσφέρει και υψηλής ποιότητας παιχνίδια στους πελάτες των παιγνιομηχανημάτων, μέσω της ανοιχτής πλατφόρμας τεχνολογίας της Inspired Entertainment.

  Σε ό,τι αφορά την online δραστηριότητα, ο κ. Κόουπ σχολίασε ότι η ανάπτυξη μιας νέας online στοιχηματικής πλατφόρμας αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τον ΟΠΑΠ. Στο πλαίσιο αυτό, η έναρξη της εμπορικής λειτουργίας της νέας πλατφόρμας προβλέπεται για το πρώτο τρίμηνο του 2018, εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

  Ν. Χρυσικόπουλος

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ