Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Δεκ-2017 18:02

  Lamda Development: Κάτω του 5% η συμμετοχή των επενδυτικών κεφαλαίων της GSO Capital Partners

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατήλθε στο 0% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Lamda Development η άμεση συμμετοχή, σε ατομική βάση, του επενδυτικού κεφαλαίου GSO Special Situations Master Fund (Luxembourg) S.à,  από 8,41% προηγουμένως.

  Περαιτέρω, κατά την ως άνω ημερομηνία, η συνολική συμμετοχή των επενδυτικών κεφαλαίων που διαχειρίζεται η GSO Capital Partners L.P., έπεσε κάτω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας από 19,48% σύμφωνα με προηγούμενη γνωστοποίηση.

  Σημειώνεται, ότι η Εταιρεία GSO Capital Partners LP ελέγχει τα δικαιώματα ψήφου των επενδυτικών κεφαλαίων υπό την ιδιότητά της ως διαχειριστής ή σύμβουλος αυτών. Η εταιρεία GSO Advisor Holdings L.L.C. είναι ο "ομόρρυθμος εταίρος" (general partner) της εταιρείας GSO Capital Partners LP. Η εταιρεία Blackstone Holdings I L.P. είναι το μοναδικό μέλος της εταιρείας GSO Advisor Holdings L.L.C. H εταιρεία Blackstone Holdings I/II GP Inc. είναι ο "ομόρρυθμος εταίρος" (general partner) της εταιρείας Blackstone Holdings I L.P. Η εταιρεία The Blackstone Group L.P. είναι ο ελέγχων μέτοχος της εταιρείας Blackstone Holdings I/II GP Inc. Η εταιρεία Blackstone Group Management L.L.C. είναι ο "ομόρρυθμος εταίρος" (general partner) της εταιρείας The Blackstone Group L.P. και υπ' αυτή της την ιδιότητα συνιστά το απώτατο ελέγχον νομικό πρόσωπο στην αλυσίδα των ως άνω αναφερόμενων εταιρειών, ενώ η ίδια ελέγχεται από το συνιδρυτή, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) αυτής κ. Stephen A. Schwarzman.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων