Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Νοε-2017 14:22

  Ευρωπαϊκή Πίστη: Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών "Executive Sales Insurance Program"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ευρωπαϊκή Πίστη: Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών "Executive Sales Insurance Program"

  Η Ευρωπαϊκή Πίστη και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) ανακοίνωσαν πρόσφατα τη δημιουργία του "Executive Sales Insurance Program", του μοναδικού στον Ασφαλιστικό Κλάδο μακροχρόνιου προγράμματος σπουδών. 

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος των δύο φορέων, ήταν η δημιουργία ενός προγράμματος ασφαλιστικών σπουδών που θα παρέχει στο Δίκτυο Πωλήσεων της Εταιρίας, την ευκαιρία να αποκτήσει πληρέστερη κατάρτιση στο αντικείμενο εργασίας του, συνδράμοντας παράλληλα στην αναβάθμιση του επαγγέλματος για το σύνολο της αγοράς.

  Το "Executive Sales Insurance Program" ακολουθεί τα πρότυπα προγραμμάτων για στελέχη επιχειρήσεων. Ανάλογα προγράμματα υλοποιούνται στα πανεπιστήμια του εξωτερικού σε συνεργασία με επιχειρήσεις και προσφέρουν ακαδημαϊκές γνώσεις εστιάζοντας παράλληλα στην εφαρμογή τους στο επιχειρηματικό περιβάλλον. 

  Το "Executive Sales Insurance Program" χωρίζεται σε 4 θεματικές ενότητες: Διοίκηση επιχειρήσεων, Marketing - Πωλήσεις, Διοίκηση - Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού και στους Κανονισμούς – Ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά. 

  Oι συμμετέχοντες, μέσα από μια απαιτητική εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία προϋποθέτει 150 ώρες φυσικής παρουσίας, εξετάσεις και διπλωματική εργασία, θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν έναν τίτλο σπουδών (Executive Diploma) αναγνωρισμένης αξίας από το ΕΚΠΑ, το παλαιότερο και το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα.

  Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη, επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση και ανέλιξη των ανθρώπων της, έχει συνάψει από το 2016 συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσφέροντας στο Δίκτυο Πωλήσεών της τη δυνατότητα επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης της Εταιρίας, ilearn.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων