Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Νοε-2017 11:00

  "Η εκπαίδευση είναι ένας ασφαλής κλάδος για να επενδύσει κανείς"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  Κοντά μας είναι ο κος Αθανάσιος Πουκαμισάς, ο οποίος είναι ο Πρόεδρος του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, με 58 παραρτήματα σε όλη τη χώρα στον τομέα της μέσης εκπαίδευσης, 47 κέντρα μελέτης για μαθητές δημοτικού, 19 κέντρα εκπαιδευτικής ρομποτικής και πληροφορικής και ένα κέντρο ξένων γλωσσών. 

  Στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, εργάζονται 650 καθηγητές και φοιτούν 7.500 μαθητές, γεγονός που καταδεικνύει την ευρεία αποδοχή και εκτίμηση που χαίρει από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

  Πέρα από ένα πρότυπο εκπαιδευτικά δίκτυο φροντιστηρίων, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, σε εποχές κρίσης, αποτελεί και μία εξαιρετική επιλογή στον τομέα του franchise, καθώς δίνει την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς ή επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον τομέα της εκπαίδευσης,  να υλοποιήσουν το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο, σε κάποιον από τους τομείς που ο όμιλος δραστηριοποιείται. 

   

  - Αγαπητέ κύριε Πουκαμισά, ποια  πιστεύετε ότι είναι τα πλεονεκτήματα των Φροντιστηρίων σας και για ποιους λόγους πιστεύετε ότι τα εμπιστεύονται τόσοι πολλοί μαθητές κάθε χρόνο;

  Τα Φροντιστήριά μας, φημίζονται για την οργάνωση και την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρουν και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη από τις επιτυχίες των μαθητών μας, κάθε χρόνο, στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Τα πλεονεκτήματά μας είναι πολλά και το κυριότερο είναι ότι δεν υπάρχουν, ούτε μπορούν να υπάρξουν  στον ανταγωνισμό.

  Πιο συγκεκριμένα, στα Φροντιστήριά μας, υλοποιούμε ένα πρότυπο  σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, αυτό που ονομάζουμε "Σύστημα επιτυχίας Πουκαμισάς". Το Μάθημα στο τραπέζι, τα φύλλα εργασίας, η προσομοίωση των εξετάσεων με στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων και η παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή με τον σύμβουλο καθηγητή, είναι θεμελιώδη στοιχεία της εκπαιδευτικής μας πρότασης, που τα υλοποιούμε με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια. Θα σας δώσω μόνο ένα στοιχεία, για να αντιληφθείτε την ειδοποιό μας διαφορά. Εμείς λειτουργούμε 58 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα, από την Ιεράπετρα μέχρι την Καβάλα και από την Σάμο, μέχρι την Ζάκυνθο. Σε αυτά τα Φροντιστήριά μας τις Κυριακές, οι μαθητές μας λαμβάνουν μέρος σε ένα πυκνό πρόγραμμα διαγωνισμάτων προσομοίωσης την ίδια ώρα, σε κοινά θέματα, όπως συμβαίνει δηλαδή ακριβώς και στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Αυτό καταρχήν από μόνο του αποτελεί μία καινοτομία, καθώς οι μαθητές μας διαγωνίζονται σε θέματα, που δεν τα ορίζει ο καθηγητής τους, άρα δεν τους είναι οικεία, συνεπώς υπάρχει πάντοτε το στοιχείο του αιφνιδιασμού.  Από εκεί και πέρα, όταν επιδίδουμε στους μαθητές μας  λίγες ημέρες  μετά το διαγώνισμα  τη βαθμολογία τους, τους ενημερώνουμε, όχι μόνο για το πώς έγραψαν οι ίδιοι, αλλά τους δίνουμε τόσο το μέσο όρο όλων των μαθητών μας στο συγκεκριμένο διαγώνισμα, όσο και τη βαθμολογική κλιμάκωση με ποσοστά, προκειμένου να είναι σε θέση να συγκρίνουν την επίδοσή τους με αυτή εκατοντάδων μαθητών, από όλη την Ελλάδα, με τους οποίους θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Συνεπώς οι μαθητές μας, αλλά και οι γονείς και κηδεμόνες τους, μόνο σε εμάς, έχουν κάθε στιγμή ρεαλιστικά στοιχεία, σχετικά με το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται και ανάλογα με αυτό, είμαστε σε θέση, όπου χρειάζεται, να προβαίνουμε και στις ανάλογες διορθωτικές ενέργειες. Αυτό, είναι μόνο ένα στοιχείο της εκπαιδευτικής μας υπεροχής, που κάνει κάθε χρόνο, τόσους μαθητές, να μας εμπιστεύονται για την προετοιμασία τους.  

  - Πως διασφαλίζετε την ομοιογένεια και την ποιότητα των εκπαιδευτικών σας υπηρεσιών;

  Βασικό μας μέλημα, από το 2001, οπότε και στην ουσία ιδρύθηκε το δεύτερο Φροντιστήριό μας, μετά την πρώτη μονάδα  μας στον Πειραιά, ήταν η  ομοιογένεια και η υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών. Εμείς δεν είμαστε αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς, δίκτυο "ταμπέλας", δηλαδή ένα δίκτυο Φροντιστηρίων με μονάχα κοινά εξωτερικά γνωρίσματα. Εμείς, λειτουργούμε 58 Φροντιστήρια σαν ένα, με απολύτως όμοια εκπαιδευτική φιλοσοφία, η οποία υλοποιείται κατά γράμμα και με αυστηρά κριτήρια.  Καταρχήν τα Φροντιστήριά μας από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους πιστοποιούνται με σύστημα ISO: 9001/2008 από την TUVHELLASκαι εφαρμόζουν την ειδική τεχνική προδιαγραφή 1433/2008 από τον ΕΛΟΤ. Εμείς εφαρμόζουμε ένα σύστημα ποιότητας το οποίο δεν έχουμε κλείσει απλά σε ένα συρτάρι, αλλά το σχεδιάσαμε βήμα προς βήμα και αποτελεί για εμάς τον καταστατικό μας χάρτη, ο οποίος υπαγορεύει στην κάθε του λεπτομέρεια τον ορθό τρόπο της λειτουργίας ενός Φροντιστηρίου μας. Παράλληλα στον Όμιλό μας λειτουργεί και εσωτερικό τμήμα   ποιότητας, πέρα από τον εξωτερικό φορέα που μας πιστοποιεί, το οποίο σαν στόχο του έχει να ελέγχει και να συντονίζει τον όμοιο και υψηλού επιπέδου τρόπο λειτουργίας όλων των Φροντιστηρίων μας. Στο στελεχικό δυναμικό του Ομίλου μας επίσης, εντάσσονται και έμπειροι Διευθυντές σπουδών, οι οποίοι λειτουργούν ως Areamanagers που εποπτεύουν και καθοδηγούν την καθημερινή λειτουργία των μονάδων μας, προκειμένου να μην υπάρχουν αποκλίσεις. 


  - Τι υποστηρικτικές υποδομές έχει αναπτύξει ο Όμιλός σας για τη λειτουργία των Φροντιστηρίων σας  και πως υποστηρίζετε τους συνεργάτες σας από την επόμενη ημέρα της έναρξης της συνεργασίας σας;

  Ο Όμιλός μας έχει υλοποιήσει μία σειρά υποστηρικτικών υποδομών και έχει προβεί σε πολύ υψηλές επενδύσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει την υψηλού επιπέδου λειτουργία των μονάδων μας. Οι Κεντρικές μας υπηρεσίες στεγάζονται σε ένα αυτόνομο κτίριο 800 τ.μ στην Αργυρούπολη και στελεχώνονται από ένα δυναμικό 57 έμπειρων στελεχών, που εργάζονται σε όλους τους τομείς, όπως είναι η Διεύθυνση Λειτουργίας του δικτύου μας, η Διεύθυνση του Εκδοτικού μας οίκου, η Διεύθυνση Marketing, η Διεύθυνση Ανάπτυξης, η Διεύθυνση ποιότητας,  η Διεύθυνση του Ακαδημαϊκού μας τμήματος και η Διεύθυνση των Οικονομικών μας υπηρεσιών. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν την "καρδιά" του Ομίλου μας και έχουν στη διάθεσή τους τα πιο σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα, για να προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία των μονάδων μας. 

  Είμαστε ο μοναδικός Φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, που όπως σας προανέφερα λειτουργούμε τον δικό μας εκδοτικό οίκο, τις Εκδόσεις Πουκαμισάς, οι οποίες εκδίδουν 88 τίτλους βιβλίων από την Α΄ Δημοτικού μέχρι την Γ΄ Λυκείου, τα οποία τα "δουλεύουμε" καθημερινά μέσα στις τάξεις μας, αλλά παράλληλα κοσμούν τις προθήκες των βιβλιοπωλείων σε όλη τη χώρα. 

  Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό συντονίζεται και καθοδηγείται από το Ακαδημαϊκό μας τμήμα, το οποίο απαρτίζεται από εξαίρετους και πολύ έμπειρους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι με επικεφαλή εμένα τον ίδιο, δομούν και συντηρούν την εκπαιδευτική μας πρόταση σε όλα τα μαθήματα. 

  Οι Διευθυντές σπουδών, που είναι και οι Υπεύθυνοι της υλοποίησης τους συστήματός μας και της λειτουργίας των Φροντιστηρίων μας, εκπαιδεύονται δίπλα μας συνεχώς, καθώς μετέχουν κάθε δεύτερη Τετάρτη, από τις 09 00 έως τις 12 00 σε ανοιχτά συμβούλια Διευθυντών σπουδών, στα οποία στην ουσία λαμβάνουμε όλες τις αποφάσεις που αφορούν στην εκπαιδευτική, αλλά και επιχειρηματική μας λειτουργία, αλλά παράλληλα "ζυμωνόμαστε" όλοι μαζί, σε μία ενιαία κουλτούρα και σε μία κοινή φιλοσοφία. 

  Υλοποιούμε ένα πρότυπο σύστημα συνεχούς αξιολόγησης του εκπαιδευτικού μας προσωπικού, με πάρα πολλές παραμέτρους, όπου λαμβάνουμε υπόψη μας τόσο τη γνώμη των ίδιων των μαθητών μας για τους καθηγητές τους, όσο και πολλά στατιστικά στοιχεία που αποδελτιώνονται κάθε χρόνο από τις επιδόσεις των μαθητών μας στις Πανελλαδικές  εξετάσεις. 

  Οι νέοι συνεργάτες μας, από την επόμενη ημέρα της έναρξης της συνεργασίας μας εκπλήσσονται από την υποστήριξη που απολαμβάνουν. Τα έμπειρα στελέχη του τμήματος ανάπτυξης της εταιρείας μας, όσο και εγώ προσωπικά, είμαστε συνεχώς δίπλα τους και τους καθοδηγούμε σε κάθε βήμα, από την επιλογή του σωστού σημείου, τη μίσθωση του κτιρίου που θα στεγάσει το φροντιστήριο  με σωστούς όρους, την αρχιτεκτονική μελέτη, την παραγγελία του εξοπλισμού, την αδειοδότηση, την επιλογή του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού, το τοπικό marketing plan, ενώ φυσικά φροντίζουμε έγκαιρα και πάρα πολύ σωστά να εκπαιδεύσουμε τους νέους συνεργάτες μας, τόσο σε θέματα διαχείρισης και διοίκησης ενός φροντιστηρίου, όσο και σε θέματα παρουσίασης των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών. 

  - Πως αξιολογείτε το εκπαιδευτικό σας προσωπικό και πως κατοχυρώνετε ότι είναι το ενδεδειγμένο;  

  Το εκπαιδευτικό προσωπικό, πριν από την πρόσληψή του, αξιολογείται από τους Ακαδημαϊκούς μας υπευθύνους , μέσω προσωπικής συνέντευξης , στην οποία διερευνούμε το ακριβές γνωστικό τους υπόβαθρο, αλλά και την εμπειρία τους στη διδασκαλία. Επίσης αξιολογούμε και την προσωπικότητα των υποψηφίων, καθώς θέλουμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους λαμπερούς, που αγαπούν τα παιδιά και την εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας εκπαιδεύουμε τους καθηγητές μας και τους αξιολογούμε συνεχώς, μέσω ενός πολυεπίπεδου συστήματος αξιολόγησης, που λαμβάνει υπόψη του πάρα πολλά στοιχεία, τόσο στατιστικά, όσο και την ίδια την άποψη των μαθητών, αλλά και  των γονέων και κηδεμόνων τους. Κάθε χρόνο μάλιστα, εγώ ο ίδιος προσωπικά, επιδίδω και στους 650 καθηγητές μας τις αξιολογήσεις τους με σκοπό να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε λεπτομέρεια της εκπαιδευτικής μας λειτουργίας.   

  - Ποιο είναι το budget που δαπανάτε κάθε χρόνο για Πανελλαδική διαφήμιση;

  Στον τομέα του marketing λειτουργούμε δικό μας τμήμα με εμπειρότατα στελέχη που εκπονεί όλο το πλάνο της τοπικής, αλλά και της Πανελλαδικής διαφήμισης και παράλληλα συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες διαφημιστικές εταιρείες που μας τροφοδοτούν και μας υποστηρίζουν με τις προτάσεις και τις ιδέες τους. Το 2017 επενδύσαμε 176.000 ευρώ σε Πανελλαδική διαφήμιση, ενώ πολύ μεγαλύτερο ποσό επενδύουμε σε τοπική διαφήμιση κάθε χρόνο.

  - Σε ποιους τομείς της εκπαίδευσης,  πέρα από τα Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που είστε ο leader, δραστηριοποιείστε;

  Τα πεδία δράσης του ομίλου μας είναι:

  - Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς που είναι τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και λειτουργούμε 58 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα, ενώ το δίκτυό μας αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, καθώς έχουμε υλοποιήσει 43 νέα φροντιστήρια από το 2013 μέχρι σήμερα. 
  - Τα μαθήματα δημοτικού πουκαμισάς που είναι η εκπαιδευτική μας πρόταση για τους μαθητές του δημοτικού, όπου ήδη λειτουργούμε 47 διδακτήρια σε όλη τη χώρα.
  - Η ρομποτική πουκαμισάς και η πληροφορική πουκαμισάς , όπου λειτουργούμε 19 εκπαιδευτήρια σε όλη τη χώρα και είμαστε πολύ περήφανοι για το νέο μας ξεκίνημα στον τομέα της εκπαιδευτικής ρομποτικής, που είναι ένας πολύ σύγχρονος  εκπαιδευτικός τομέας.
  - Οι ξένες γλώσσες πουκαμισάς που λειτουργούμε 1 κέντρο ξένων γλωσσών και σκοπεύουμε να αναπτυχθούμε δυναμικά και σε αυτόν τον τομέα.
  - Τα σεμινάρια καθηγητών πουκαμισάς που είναι εντελώς πρωτότυπη και καινοτόμα εκπαιδευτική υπηρεσία, καθώς πλέον εκπαιδεύουμε και καθηγητές εκτός ομίλου,  παρέχοντας τους "επαγγελματική εκπαίδευση" πάνω στο διδακτικό τους αντικείμενο, με εισηγητές τους πολύ έμπειρους ακαδημαϊκούς υπευθύνους του ομίλου μας.
  - Οι εκδόσεις πουκαμισάς, ο εκδοτικός μας οίκος,  που κυκλοφορεί 88 τίτλους βιβλίων, τα οποία είναι εξαιρετικά και τυγχάνουν ευρείας αποδοχής και εκτίμησης από ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα.    

  - Τι επιλογές franchise έχει ο υποψήφιος δικαιοδόχος σας;

  Εμείς λειτουργούμε πλέον εκπαιδευτικά κέντρα τα οποία συνδυάζουν τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, ανάλογα με τους τομείς στους οποίους επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί ο υποψήφιος δικαιοδόχος μας. Αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς με σταθερά λειτουργικά έξοδα, μπορούμε και αυξάνουμε τα έσοδά μας, δημιουργώντας στο τέλος ένα πολύ καλό οικονομικό αποτέλεσμα. Οι βασικοί τύποι των εκπαιδευτηρίων που πλέον υλοποιούμε, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι οι εξής :

  - Εκπαιδευτικός πολυχώρος Πουκαμισάς, που περιλαμβάνει όλες τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, δηλαδή φροντιστήριο,μαθήματα δημοτικού, εκπαιδευτική ρομποτική, πληροφορική και ξένες γλώσσες.  
  - Φροντιστήριο, μαθήματα δημοτικού, εκπαιδευτική  ρομποτική, πληροφορική
  - Φροντιστήριο, μαθήματα δημοτικού
  - Μαθήματα δημοτικού, ξένες γλώσσες, εκπαιδευτική  ρομποτική, πληροφορική
  - Μαθήματα δημοτικού, εκπαιδευτική  ρομποτική, πληροφορική

  Έχουμε όπως βλέπετε πολλές επιλογές τύπων εκπαιδευτηρίων, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρα, όποιου θέλει να επενδύσει και να δραστηριοποιηθεί στον γοητευτικό τομέα της εκπαίδευσης και να γίνει μέλος της οικογένειάς μας. 

  - Ποιά η  τάξη μεγέθους της επένδυσης για τη δημιουργία ενός Φροντιστηρίου Πουκαμισάς;

  Η τάξη μεγέθους της επένδυσης έχει να κάνει με το είδος του εκπαιδευτηρίου που θα υλοποιήσουμε. Μπορεί να πει κανείς ότι ξεκινάμε από τις 25.000 ευρώ, αν μιλάμε για ένα Κέντρο μαθημάτων δημοτικού και εκπαιδευτικής ρομποτικής και φτάνουμε σε ένα μέσο κόστος 65.000 ευρώ, αν μιλάμε για ένα Φροντιστήριο το οποίο θα έχει και μαθήματα δημοτικού και εκπαιδευτική ρομποτική. Πολλές φορές δημιουργούμε ομάδες δύο ή και τριών συνεργατών, που υλοποιούν τα φροντιστήριά μας, ώστε να επιμερίζεται το αρχικό κόστος. 

  - Σε τι διάστημα επιτυγχάνεται η απόσβεση;

  Η απόσβεση, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων επιτυγχάνεται το δεύτερο ή το αργότερο το τρίτο έτος της λειτουργίας των φροντιστηρίων μας. Η εκπαίδευση είναι ένας κλάδος με σταθερότητα, που ανθίσταται στην κρίση και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ακόμα και μέσα στο pick της κρίσης, εμείς έχουμε δημιουργήσει 43 νέα φροντιστήρια από το 2013 μέχρι σήμερα. Το "όνομα" του Ομίλου μας είναι πολύ ισχυρό και αυτό επιτυγχάνεται τόσο από τη θετική φήμη που διαχέεται για εμάς mouth to mouth από τους χιλιάδες ικανοποιημένους από τις υπηρεσίες μας μαθητές  κάθε χρόνο, όσο και μέσω του marketing. Το εκπαιδευτικό μας προϊόν πιστεύουμε ότι είναι μακράν το καλύτερο  στην κατηγορία μας και παράλληλα το "δουλεύουμε" και το εξελίσσουμε συνεχώς. Συνεπώς, αυτός ο συνδυασμός κάνει τα Φροντιστήριά μας, τόσο τα νέα, όσο και τα παλαιότερα, να πηγαίνουν πολύ καλά και να είναι υγιείς και  προσοδοφόρες επιχειρήσεις για τους ιδιοκτήτες τους.  

  - Προκειμένου να λειτουργήσει κάποιος ένα Φροντιστήριο, είναι απαραίτητο να είναι εκπαιδευτικός; 

  Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί  να είναι αμιγώς  επιχειρηματίας, ο οποίος θα προσλάβει έναν Διευθυντή σπουδών, που θα είναι εκπαιδευτικός και θα πρέπει να τον εγκρίνουμε και να τον εκπαιδεύσουμε φυσικά εμείς. Επίσης, μπορεί να μην έχει τελειώσει μία καθηγητική σχολή, αλλά  να έχει Ακαδημαϊκό προφίλ και υπόβαθρο, που θα τον καθιστά ικανό,  να εφαρμόσει και να υλοποιήσει σωστά το σύστημά μας, όντας ο ίδιος Διευθυντής σπουδών του φροντιστηρίου του. Τα τελευταία  χρόνια είναι πολλές οι περιπτώσεις μη εκπαιδευτικών που έχουν υλοποιήσει πάρα πολύ επιτυχημένα φροντιστήριά μας.  Πρώην Τραπεζιτικοί, οι οποίοι έχουν συνήθως οικονομικές σπουδές, Πολιτικοί μηχανικοί, λόγω της ύφεσης που παρατηρείται στον κατασκευαστικό τομέα , καθώς και  πρώην υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους, που έμειναν εκτός αγοράς, λόγω της κρίσης. Αυτοί οι άνθρωποι μάλιστα υλοποιούν σπουδαία φροντιστήρια, καθώς η εμπειρία τους και οι επιχειρηματικές παραστάσεις τους είναι σημαντικές και κοντά μας βρίσκονται σε ένα περιβάλλον αμιγώς εκπαιδευτικό, που τους εξελίσσει.

  Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ότι ακόμη και αυτοί οι άνθρωποι, με αυτές τις παραστάσεις, από πολυεθνικές επιχειρήσεις κολοσσούς, όταν έρχονται κοντά μας εκπλήσσονται από την οργάνωση και το βάθος που έχουν οι υπηρεσίες μας, σε όλα τα επίπεδα. 

  - Γιατί πιστεύετε πως κάποιος αξίζει να επενδύσει στην εκπαίδευση και να λειτουργήσει ένα εκπαιδευτικό κέντρο του ομίλου σας; 

  Η εκπαίδευση είναι ένας κλάδος που καταρχήν για να επιχειρήσει κάποιος πρέπει να τον αγαπά. Για εμένα, είναι πολύ σπουδαίο  ότι μπορούμε και στεκόμαστε δίπλα σε νέους ανθρώπους, στο πιο κομβικό κομμάτι της ζωής τους, μεταλαμπαδεύοντάς όχι μόνο γνώσεις, αλλά και ήθος και αξίες.  Το βασικό σλόγκαν του ομίλου μας είναι το απόφθεγμα του Άγγλου Φιλοσόφου Francis Bacon"Η γνώση είναι δύναμη" και εμείς την αξία της γνώσης υπηρετούμε καθημερινά. 

  Στον όμιλό μας,  μπορώ να σας διαβεβαιώσω  ότι γίνεται σκληρή δουλειά. Πολλοί ικανοί και μορφωμένοι άνθρωποι, δουλεύουν άπειρες εργατοώρες για να συντηρούν, εξελίσσουν και αναβαθμίζουν συνεχώς την εκπαιδευτική μας υπηρεσία. 

  Προσφέρουμε άρτιες και πολύ οργανωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες  κοινής αποδοχής και υψηλής  εκτίμησης από όλους. 

  Το εκπαιδευτικό μας προϊόν, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν διαχωρίζεται από το επιχειρηματικό. Εφόσον είμαστε τόσο ψηλά εκπαιδευτικά, προφανώς πηγαίνουμε καλά και επιχειρηματικά, συνεπώς είναι μία μοναδική ευκαιρία, για όποιον ενδιαφέρεται να επενδύσει, να επιλέξουμε μία περιοχή σε όλη την Ελλάδα, που δεν λειτουργούμε ήδη ένα εκπαιδευτικό μας Κέντρο,  και να το υλοποιήσει. Υπάρχουν αρκετές επιλογές περιοχών, όπου ήδη έχουμε κάνει έρευνα αγοράς, τόσο στην Αττική, όσο και σε όλη τη χώρα, συνεπώς αυτό που σήμερα μπορεί κάποιος να το ονειρευτεί, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε άμεσα. 

  Πιστεύω ακράδαντα πως η εκπαίδευση είναι ένας ασφαλής κλάδος, στον οποίο μπορεί κανείς να επενδύσει και ο Όμιλός μας αποτελεί το πιο υγιές περιβάλλον στον τομέα μας, που τον ικανό άνθρωπο, μπορεί πραγματικά να τον καταξιώσει!

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων