Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Νοε-2017 14:35

  Ημερίδα "Νέα Κανονιστικά Πλαίσια και Κίνδυνοι – Φορολογική Επικαιρότητα" στη Θεσσαλονίκη

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και η ΕΥ, διοργανώνουν την Πέμπτη  23 Νοεμβρίου 2017 και  ώρα 16:00’, στο Ξενοδοχείο Porto Palace, (αίθουσα TIMBER), στη Θεσσαλονίκη, ημερίδα με θέμα: "Νέα Κανονιστικά Πλαίσια και Κίνδυνοι – Φορολογική Επικαιρότητα".

  Στην έναρξη των εργασιών της ημερίδας ο κ. Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, θα απευθύνει χαιρετισμό και στη συνέχεια εξειδικευμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες θέματα όπως τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό "General Data Protection Regulation” (GDPR) και τον εξωδικαστικό Συμβιβασμό ενώ επίσης θα αναφερθούν και σε τρέχοντα φορολογικά θέματα.

  Ειδικότερα, η κα Λίλιαν Μήτρου, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, η κα Γιούλη Τραγουλιά, Δικηγόρος στη Δικηγορική Εταιρεία Νικόλας Κανελλόπουλος - Χαρά Ζέρβα & Συνεργάτες και ο κ. Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος, Director Υπηρεσιών Ασφάλειας Κυβερνοχώρου και Προστασίας Δεδομένων & Ιδιωτικότητας στην ΕΥ Ελλάδος, θα αναφερθούν στον Ε.Κ. GDPR και στο κατά πόσο μία ελληνική εταιρεία είναι έτοιμη για την εφαρμογή του.

  Το θέμα του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού θα αναλύσουν ο κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, Δικηγόρος – Διαμεσολαβητής, Γενικός Γραμματέας του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ., η κα. Αρετή Σισμανίδου, Στέλεχος του Νομικού Τμήματος της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και η κα. Αθηνά Σιαφαρίκα, Δικηγόρος της Δικηγορικής Εταιρείας Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες.

  Τέλος στους φορολογικούς ελέγχους σε νομικά πρόσωπα, στα μέτρα διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος, στην παραγραφή του δικαιώματος του δημοσίου για καταλογισμό φόρου και στις πρόσφατες εξελίξεις στη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων θα επικεντρωθούν στις εισηγήσεις τους ο κ. Στέφανος Μήτσιος, Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδος και η κα Κωνσταντίνα Γαλλή, Director των Φορολογικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος.

  Κατά τη διάρκεια και των τριών ενοτήτων θα ακολουθήσει συζήτηση και οι εισηγητές απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

  Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων