Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Νοε-2017 17:30

  Cosmote-WIND: Δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας στους συνδρομητές των περιοχών της Δ. Αττικής που επλήγησαν

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας προσφέρει στους συνδρομητές της σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και στο νησί της Σύμης, που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η Cosmote.

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει στους συνδρομητές της: - 1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, από 15/11 έως 22/11. - 1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, από 15/11 έως 22/11. - 1GB internet, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου, ισχύος πέντε ημερών, από την ενεργοποίησή του.

  Οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώθηκαν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων των λεπτών ομιλίας και internet, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS.

  Επίσης, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και Σύμη, μέχρι τις 15/12/17.

  Οι κάτοικοι σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και στο νησί της Σύμης θα μπορούν, ακόμη, να χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα καρτοτηλέφωνα, για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά εντός Ελλάδας, έως τις 22/11.

  Εξάλλου, δωρεάν επικοινωνία στους συνδρομητές της στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία στη Νέα Πέραμο και Μάνδρα Αττικής προσφέρει η WIND Ελλάς, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των κατοίκων, ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες.

  Συγκεκριμένα, σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής και σταθερής WIND, ιδιώτες, επιχειρήσεις και τους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q προσφέρεται, από τις 16 Νοεμβρίου έως το τέλος του μήνα, δωρεάν χρόνος ομιλίας 1.500 λεπτών προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά).

  Παράλληλα, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων-εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και το τέλος του μήνα.

  Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έχει θέσει υπό 24ωρη παρακολούθηση την περιοχή της Δυτικής Αττικής για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών κινητής, σταθερής και Internet, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων