Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Νοε-2017 11:17

  Frigoglass: Στο 48,55% το ποσοστό της Truad Verwaltungs μετά την μετατροπή ομολογιών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο 48,55% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Frigoglass κατήλθε το ποσοστό που κατέχει η Truad Verwaltungs A.G. υπό την ιδιότητά της ως διαχειρίστρια αλλοδαπού ιδιωτικού διακριτικού εμπιστεύματος (private discretionary trust) που έχει συσταθεί προς όφελος των παρόντων και μελλοντικών μελών της οικογένειας του εκλιπόντος Αναστασίου Γεωργίου Λεβέντη.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών την 16η Νοεμβρίου 2017 των νέων μετοχών της Εταιρίας οι οποίες προέκυψαν από την μετατροπή των μετατρέψιμων ομολογιών της Εταιρίας σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην σχετική από 23 Οκτωβρίου 2017 ανακοίνωσή της, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που η Truad Verwaltungs A.G. υπό την ως άνω ιδιότητά της κατέχει μέσω των ελεγχόμενων από αυτήν εταιριών κατήλθε σε 48,55% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου (που αντιστοιχούν σε 172.561.027 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές) της Εταιρίας από ποσοστό 90,13% που κατείχε προ της ως άνω ημερομηνίας.

  To ως άνω ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου κατέχονται από το Εμπίστευμα μέσω του ελέγχου από την Truad Verwaltungs Α.G. της 100% θυγατρικής της Truad Verwaltungs A.G. εταιρίας με την επωνυμία "Torval Investment Corp.", η οποία ελέγχει την κατά 100% θυγατρική της με την επωνυμία "Lavonos Ltd.", η οποία ελέγχει:

  α) την κατά 100% θυγατρική της Boval Limited η οποία ελέγχει την κατά 100% θυγατρική της Boval S.A. η οποία κατέχει:

  i) άμεσα ποσοστό 48,51% του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου (που αντιστοιχεί σε 172.418.494 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές) της Εταιρίας και
  ii) έμμεσα μέσω του ελέγχου της Eagle Enterprises Α.Ε. ποσοστό 0,003% του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου (που αντιστοιχεί σε 8.950 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές) της Εταιρίας (ο έλεγχος της Eagle Enterprises επιτυγχάνεται ως εξής: μέσω του ελέγχου της κατά 100% θυγατρικής της Lavonos Ltd., Boval Limited, η οποία ελέγχει την κατά 100% θυγατρική της Boval S.A., η οποία από κοινού με την Thrush Investments Holdings ελέγχουν κατά ποσοστό 100% την Rondo Holding S.A., η οποία από κοινού με την Thrush Investments Holdings ελέγχουν κατά 100% την Eagle Enterprises Α.Ε.)

  β) την κατά 100% θυγατρική της Thrush Investments Holdings Ltd., η οποία κατέχει ποσοστό 0,02% του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου (που αντιστοιχεί σε 69.833 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές) της Εταιρίας

  γ) την κατά 100% θυγατρική της Tinola Holding S.A. η οποία κατέχει ποσοστό 0,02% του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου (που αντιστοιχεί σε 63.750 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές) της Εταιρίας.

  Περαιτέρω, σύμφωνα με την ως άνω γνωστοποίηση, η Truad Verwaltungs A.G. ελέγχει και ασκεί τα ως άνω δικαιώματα ψήφου κατά τη διακριτική της ευχέρεια χωρίς να λαμβάνει οδηγίες ή εντολές από τους δικαιούχους του Εμπιστεύματος ή οιοδήποτε άλλο πρόσωπο και δεν υφίσταται πρόσωπο που να ελέγχει την Truad Verwaltungs A.G. σύμφωνα με την έννοια του ν. 3556/2007. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων