Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Νοε-2017 14:39

  Adecco: Αύξηση στα έσοδα κατά 6%

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Adecco: Αύξηση στα έσοδα κατά 6%

  Αυξημένα κατά 6% ήταν τα έσοδα του Ομίλου Adecco στο γ' τρίμηνο, ενώ τα καθαρά έσοδα που αναλογούν σε μετόχους του Ομίλου Adecco ανήλθαν στα 123 εκατομμύρια ευρώ. Το περιθώριο EBITA διαμορφώθηκε στο 5,4%.

  Επίσης, διατηρήθηκε στο 6% η αύξηση των οργανικών εσόδων του ομίλου Adecco στο γ΄ τρίμηνο του 2017, προσαρμοσμένη βάσει των ημερών διαπραγμάτευσης 

  Παράλληλα, σύμφωνα με την Adecco, συνεχίστηκε η αύξηση της παραγωγικότητας, με τον αριθμό των FTE εργαζομένων να αυξάνεται μόνο κατά 2% οργανικά, ενώ ο εξορθολογισμός του portfolio των brand είχε ως αποτέλεσμα εφάπαξ μη ταμειακές επιβαρύνσεις EUR 129 εκατομμυρίων.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

  "Το 3ο τρίμηνο του 2017, είχαμε μεγάλη πρόοδο ως προς την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Συνεχίσαμε τις πολύ καλές επιδόσεις με θετική δυναμική σε σχέση με την ανάπτυξη και διανύσαμε ένα ακόμα τρίμηνο υψηλής παραγωγικότητας, καθώς η μόλις κατά 2% αύξηση των FTE εργαζομένων υποστήριξε τη δυναμική αύξηση στα έσοδα κατά 6%. Η ταμειακή μετατροπή παρέμεινε επίσης ισχυρή. Και όλα αυτά παρόλο που επενδύσαμε σε στρατηγικές ενέργειες για Συνολική Ανάπτυξη και Ψηφιακές Λύσεις.

  Όσον αφορά στη Συνολική Ανάπτυξη, αλλάζουμε τις βασικές μας λειτουργίες, ώστε να ενισχύουμε τη διαφορετικότητα και να βελτιώνουμε την παραγωγικότητα. Μέσα στο 3ο τρίμηνο ενισχύσαμε τις επενδύσεις σε IT υποδομή, ξεκινώντας τη λειτουργία μιας νέας ολοκληρωμένης λύσης front-office σε πολλές από τις βασικές μας αγορές. Ενισχύσαμε επίσης τη συνεργασία μας με τη Mya Systems, εταιρεία ηγέτη σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης και τεχνολογίας HR, λανσάροντας τη χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου σε πολλούς μεγάλους πελάτες στις ΗΠΑ. Τον Οκτώβριο, εμμένοντας στη δέσμευσή μας για καινοτομία λανσάραμε μία ακόμα συναρπαστική Ψηφιακή Λύση: τη YOSS. Σε συνεργασία με τη Microsoft, δημιουργήσαμε τη YOSS, μια πλατφόρμα που αποτελεί "σημείο συνάντησης" των ελεύθερων επαγγελματιών και των εταιρειών, ενώ προσφέρει ταυτόχρονα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και την καλύτερη προστασία και ασφάλεια των δεδομένων.

  Κατά βάση παραμένουμε πάντα ένας κλάδος που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και η αφοσίωση των 33.000 εργαζομένων μας είναι το πολυτιμότερο πλεονέκτημά μας".

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων