Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Νοε-2017 10:49

  VIP ασφαλιστική κάλυψη από την Whitetip

  VIP ασφαλιστική κάλυψη από την Whitetip
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με στόχο την κάλυψη εξειδικευμένων κινδύνων η Whitetip Insurance and Reinsurance Brokers, ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών της.

  Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με υψηλής παρουσίας και προβολής,   ασφαλιστικό όμιλο της Βρετανίας, ο στόχος της εταιρίας είναι να εισάγει στην ελληνική αγορά ένα στοχευμένο και απόλυτα προσωποποιημένο μοντέλο  στον τομέα των Ασφαλίσεων προσωπικών συλλογών , κινδύνων μουσείων, συλλεκτικών αυτοκινήτων, έργων τέχνης, μεγάλων σκαφών και ιδιωτικών αεροπορικών μέσων , με κύριο άλλα όχι μοναδικό σημείο αιχμής την ασφάλιση Απαγωγών και Λύτρων με πλήρως διασφαλισμένη  διαχείριση του ασφαλιστικού κινδύνου.  

  Η εταιρία αποτελεί 100% θυγατρική της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, Introducing Broker της Saxo Bank στην Ελλάδα, επίσης γνωστή για την έντονη δραστηριοποίηση της στον τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων (startups). 

  H ευθύνη συντονισμού του συνόλου των δραστηριοτήτων Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου WHITETIP έχει ανατεθεί στον B.Ν.Βαβυλουσάκη (Δρ) πολύπειρο  επαγγελματία της Ελληνικής αλλά και διεθνούς αγοράς στον ασφαλιστικό και όχι μόνο χώρο με καθολική αποδοχή των συνεργαζομένων μερών. . Είναι ιδιαίτερες και τιμητικές οι αναφορές στο πρόσωπο του κ. Βαβυλουσάκη, δημοσιοποιημένες σχεδόν από το σύνολο των Μ.Μ.Ε. .Ο Β.Ν.Βαβυλουσάκης είναι  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ με εξειδίκευση στους κλάδους "non motor”.Στα 25 χρόνια παρουσίας του στην αγορά συμβάλει στην επιτυχημένα τεχνοκρατική λειτουργία μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων .  

  Ενδεικτικά αναφέρονται:

  S. Modiano  LTD  επιθεωρητές  εκπρόσωποι αβαριών  στην Ελλάδα των ενώσεων της Γαλλικής και Γερμανικής  Ναυτασφαλιστικής  αγοράς και αγοράς  εξειδικευμένων κινδύνων . 

  Πρόεδρος των τριών Διοικητικών Συμβουλίων και RISK - RE ENGINEER του N.Π.Δ.Δ.    Τ.Α.N.Π.Υ.

  Ειδικός Σύμβουλος του Ν.Π.Δ.Δ.     Ε.Τ.Ε.Χ.

  Ταυτόχρονα είναι  μέλος διοίκησης εταιριών ασφάλισης και εμπορικών επιχειρήσεων. 

  " Με την ίδρυση της Whitetip Insurance and Reinsurance Brokers, και με την ουσιαστική αρωγή των βρετανών συνεργατών μας, ολοκληρώνουμε τον κύκλο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, ξεκινώντας από επενδύσεις στο σύνολο των χρηματοοικονομικών προϊόντων, περνώντας στη δυνατότητα επενδύσεων σε startups και καταλήγοντας στην κάλυψη ειδικών κινδύνων, που για πολύ καιρό αποτελούσε πάγιο αίτημα των πελατών μας", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, κύριος Χαράλαμπος Αγγελετόπουλος. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων