Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 25-Οκτ-2017 16:08

  Syncbnb: Ελληνικό startup αυξάνει τα έσοδα των ιδιοκτητών Airbnb

  Syncbnb: Ελληνικό startup αυξάνει τα έσοδα των ιδιοκτητών Airbnb
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ένα νέο ελληνικό startup, το Syncbnb, μπαίνει στην διεθνή αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων, με την φιλοδοξία να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη ιδιοκτητών και manager ακινήτων.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τo Syncbnb είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κρατήσεων που επιτρέπει στους χρήστες του να συγχρονίζουν τα ημερολόγια μεταξύ πολλαπλών καναλιών (Airbnb, Homeaway, Booking.com, Tripadvisor και πολλά άλλα) αυτόματα, γρήγορα και με αξιοπιστία, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να προσεγγίσουν αποτελεσματικά μεγαλύτερο κοινό και τελικά να αυξήσουν σημαντικά τα ετήσια έσοδά τους.

  Η Syncbnb ιδρύθηκε από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα – και οι δύο στελέχη με μακρά εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας – και πλαισιώνονται από μια ομάδα έμπειρων στελεχών. Το εγχείρημα στηρίζουν επενδυτικά αρκετοί Έλληνες επενδυτές, μερικοί εκ των οποίων πολύ γνωστοί στο χώρο και με πολύ δυνατά επενδυτικά portfolio ( Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας / Driin, Philipp Brinkman / Tripsta, Δημήτρης Μάρης / 24Media, Γιώργος Δασκαλάκης / Stoiximan, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κ.α.). 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ