Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 24-Οκτ-2017 11:38

  Νέος CEO της "Χρυσός Οδηγός" ο Α. Ράπτης

  Νέος CEO της "Χρυσός Οδηγός" ο Α. Ράπτης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Αθανάσιος Ράπτης είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας Χρυσός Οδηγός. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ράπτης αναλαμβάνει την ηγεσία της εταιρείας, μετά από 7ετή πορεία κι έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσός Οδηγός. Ειδικότερα, τα τελευταία 3 χρόνια ηγείται της Διεύθυνσης Πωλήσεων, θέση την οποία θα διατηρεί παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα.

  Ο κ. Ράπτης γεννήθηκε το 1971. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και είναι κάτοχος Μ.Β.Α. από το Πανεπιστήμιο του Kent U.K. Είναι επίσης κάτοχος MSc. in Marketing & Communication από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.). Έχει σημαντική εμπειρία σε Διευθυντικές θέσεις τόσο στο Marketing όσο και στις Πωλήσεις (ΕΛΓΕΚΑ, Computer Logic, Sarah Lawrence, ΟΛΘ, HELEXPO).

  Τη σκυτάλη στο τιμόνι του Χρυσού Οδηγού παραδίδει ο Δημήτριος Τριτάρης μετά από 3ετή επιτυχημένη θητεία, κατά τη διάρκεια της οποίας συνεισέφερε σημαντικά μεταξύ άλλων στο digital transformation της εταιρείας και στην ισχυροποίηση του brand του Χρυσού Οδηγού και του ηλεκτρονικού επαγγελματικού καταλόγου xo.gr στην αγορά των digital υπηρεσιών.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ