Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Οκτ-2017 12:34

  Made in Greece ταχογράφοι για το Βέλγιο

  Made in Greece ταχογράφοι για το Βέλγιο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Made in Greece είναι οι ταχογράφοι που χρησιμοποιεί το υπουργείο Μεταφορών του Βελγίου. Τους κατασκευάζει στο εργοστάσιο της στους Αγίους Αναργύρους, εδώ και δύο χρόνια η Veridos Ματσούκης Α.Ε. που επικεντρώνεται στις εκτυπώσεις σε έγγραφα υψηλής ασφάλειας, ενώ από το 2009 μέχρι το 2015 η παραγωγή τους πραγματοποιούνταν στο Μόναχο της Γερμανίας. Πριν από λίγες ημέρες, τo σχετικό συμβόλαιο με το Ινστιτούτο Οδικών και Εμπορευματικών Μεταφορών του Βελγίου (L’ Institut Transport routier & Logistique Belgique)  που υπάγεται στο Υπ. Μεταφορών των Βρυξελλών επεκτάθηκε μέχρι το 2019.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταχογράφος παραδίδεται στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο επαγγελματίας οδηγός εντός 48 ωρών από τη στιγμή που δοθεί  η παραγγελία, (σ.σ. στην προηγούμενη σύμβαση το όριο παράδοσης ήταν 4 μέρες), ενώ σε ετήσια βάση 25.000 ταχογράφοι παραδίδονται στο Βέλγιο.

  "Η αξιοπιστία της εταιρίας μας αποτελεί εγγύηση για το υπουργείο Μεταφορών του Βελγίου και έτσι συνεχίζεται με τους καλύτερους οιωνούς η μακρά και στενή συνεργασία. Μάλιστα, η εταιρία μας διασφάλισε για τους οδηγούς τη μείωση των χρονικών διαστημάτων παράδοσης από τις 4 στις 2 μέρες, καθώς μέσα από ένα εκτεταμένο επενδυτικό πρόγραμμα έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στα αιτήματα των συνεργατών της" αναφέρει με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας με το Ινστιτούτο Οδικών και Εμπορευματικών Μεταφορών του Βελγίου ο Κος Ευθύμιος Ματσούκης, Διευθύνων Σύμβουλος  της  Veridos Ματσούκης Α.Ε).

  Η εταιρεία Veridos Ματσούκης Α.Ε διαθέτει τη μοναδική ιδιωτική εγκατάσταση στην Ελλάδα για την προσωποποίηση καρτών για με τεχνολογία laser engraving (ψηφιακή εγχάραξη), όπως αναφέρουν στελέχη της. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνεργασία με τη Unisystems παράγει τους αντίστοιχους ταχογράφους για το υπουργείο Μεταφορών της Ελλάδας έχοντας σύμβαση με έκταση μέχρι το 2020.

  Η εταιρεία Veridos Ματσούκης ξεκίνησε την πορεία της το 1891 ως ένα μικρό εργαστήριο Γραφικών Τεχνών. Στη δεκαετία το ’60 αρχίζει η δραστηριοποίηση παραγωγής Εντύπων Ασφαλείας η οποία επισφραγίζεται το 1969 με την έναρξη της επιχειρηματικής συνεργασίας με τη Giesecke & Devrient (G&D) για τη παραγωγή του Ελληνικού Διαβατηρίου. Το 1972 γίνεται επισήμως υπεργολάβος της G&D. Το 2007 η G&D αποκτά το 60% των μετοχών της εταιρίας και δημιουργείται η νέα εταιρεία με την ονομασία Giesecke & Devrient Ματσούκης Α.Ε.. (GDMAT). Αρχίζει ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα, που είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ  το 2016 μετά τη σύμπραξη μεταξύ των G&D και BundesDruckerei και τη δημιουργία της VERIDOS GmbH, το όνομα της εταιρείας στην Ελλάδα αλλάζει σε Veridos Ματσούκης Α.Ε. (VDMAT).

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ