Π. Παπαδόπουλος: "Για 3 χρόνια αποκλειστικά η Euroleague στη Nova"
Τετάρτη, 03-Μαϊ-2017 12:19
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος μιλώντας στο περιθώριο της εκπομπής "Super Euroleague" χαρακτήρισε σπουδαία βραδιά τη χθεσινή για το ελληνικό μπάσκετ λόγω της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Final Four, ενώ αναφέρθηκε και στην αποκλειστική κάλυψη της Euroleague για τα επόμενα 3 χρόνια από τα κανάλια της Nova.
Αφού συνεχάρη τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, τη διοίκηση, τους προπονητές και κυρίως τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για τη συνεργασία της Nova με την Ευρωλίγα, η οποία παρατέθηκε για μια ακόμη τριετία.
"Η Νova έχει μία μακρόχρονη συνεργασία με την Ευρωλίγκα, φέτος καταφέραμε και ανανεώσαμε για ακόμα τρία χρόνια τη συνεργασία μας, με αυτή την κορυφαία πανευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση. Μια διοργάνωση που φέτος άλλαξε τον τρόπο διεξαγωγής της που όλοι ξέραμε και έγινε ακόμα πιο ελκυστική και ανταγωνιστική. Οι δύο ελληνικές ομάδες που εγγυημένα συμμετέχουν θα είναι εκεί για τα επόμενα τρία χρόνια και σε αποκλειστική μετάδοση θα απολαμβάνουν τα παιχνίδια οι συνδρομητές της nova. Καλό ταξίδι λοιπόν και καλή απόλαυση. Καλή επιτυχία στον εκπρόσωπό μας. Απόψε είναι μία μπασκετική βραδιά, γιορτάζουμε το μπάσκετ και ραντεβού τα τρία επόμενα χρόνια για να απολαύσουμε όμορφο θέαμα στην Ευρωλίγκα", ανέφερε χαρακτηριστικά.