Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Μαρ-2017 14:35

  Συνεργασία Whitetip Investments - Saxo Bank

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ προέβη σε σύναψη Introducing Broker Agreement με την Saxo Bank A/S, πλήρως αδειοδοτημένη Τράπεζα με έδρα την Δανία.

  Σύμφωνα με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμό στη Saxo Bank και να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω της καινοτόμου  και βραβευμένης πλατφόρμας της Saxo Bank, να απολαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και να έχουν πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές. Επιπλέον, η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ μπορεί να κάνει λήψη και διαβίβαση εντολών για λογαριασμό των πελατών της.

  Η Saxo Bank είναι μια επενδυτική Τράπεζα, εποπτευόμενη από το ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, με έδρα στην Κοπεγχάγη και δραστηριοποιείται σε χρηματοπιστωτικά κέντρα ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας το Λονδίνου, τη Σιγκαπούρη, το Παρίσι, τη Ζυρίχη, το Ντουμπάι και το Τόκυο. Η Saxo Bank διευκολύνει τις συναλλαγές και τις επενδύσεις για ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές  προσφέροντας πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές ,σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών προϊόντων και σε πάνω από 30,000 διαπραγματεύσιμα προϊόντα, όπως μετοχές, CFDs, ETFs, ζεύγη νομισμάτων και options, Futures και ομόλογα. Όλα αυτά ενοποιημένα στην ισχυρή πλατφόρμα της Saxo Bank, που ενσωματώνει τα πάντα από εξατομικευμένες watch lists μέχρι διαγράμματα που προσαρμόζονται, νέα φίλτρα και εργαλεία risk management. Κερδίζοντας συστηματικά τα βραβεία του κλάδου, η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει στους πελάτες τα χαρακτηριστικά, την ταχύτητα και την απόδοση που χρειάζονται.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ