Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 07-Νοε-2016 11:51

  Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Census

  Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Census
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη συνεργασία του προγράμματος NBG Business Seeds με την εταιρεία Census (www.census-labs.com) ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο των δράσεων ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

  Η Census είναι μια ανεξάρτητη, ιδιωτικά χρηματοδοτούμενη εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα, η οποία ασχολείται με την παροχή προηγμένων υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Ιδρύθηκε το 2008 από εξειδικευμένα, διαπιστευμένα και έμπειρα στελέχη και από τότε η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων σε κρατικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

  Η συνεργασία, όπως ανακοινώθηκε, αφορά στην παροχή υπηρεσιών σε συγκεκριμένες νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν επιλεγεί από την Τράπεζα και συμμετέχουν στο πρόγραμμα NBG Business Seeds. Τέτοιες υπηρεσίες είναι οι δοκιμές παρείσδυσης / Penetration Test στο περιβάλλον των νεοφυών εταιρειών, υπηρεσίες ελέγχου εφαρμογών / Application Security Testing που υποστηρίζουν και φιλοξενούν οι εταιρείες, συμβουλευτικές υπηρεσίες ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων καθώς και συμμετοχή στα workshops που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας, προκειμένου να παράσχει ενημέρωση και συμβουλές σε επίκαιρα θέματα που θα απασχολούν τις συμμετέχουσες εταιρείες. Mε αυτή τη συνεργασία η Εθνική Τράπεζα μεριμνά έμπρακτα για τη διασφάλιση της ακεραιότητας των εφαρμογών των εταιρειών που υποστηρίζει.

  Το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας (www.nbg.gr/nbgseeds), περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης. Μέσα από το Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας επιλέγει και βραβεύει τα τελευταία 7 χρόνια πρωτότυπες ιδέες, που μπορούν να εξελιχθούν σε επιτυχημένα επιχειρηματικά σχέδια. Πέρα από τη διαγωνιστική φάση, έμφαση δίνεται στην υποστήριξη της υλοποίησης των επιλεγμένων προτάσεων που έχουν διακριθεί. Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον ΣΕΒ επιλεγμένες προτάσεις παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα επιχειρηματικότητας, λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα της Amazon και της Microsoft, δωρεάν υπηρεσίες της Google και της Census ενώ τους παρέχονται υπηρεσίες incubation σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον incubator 1776 με έδρα τις Η.Π.Α. Επίσης, για την οικονομική στήριξη εταιρειών, προβλέπονται στοχευμένες δράσεις δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και δράσεις καθοδήγησης και δικτύωσης σε συνεργασία με τη Grant Thornton, την Endeavor Greece, το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο και τη Watson Farley & Williams.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ