Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Νοε-2015 16:17

  Αλέξανδρος Πρίνος: Δεν έχουμε σχέση με τα κέντρα DrPrinou

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  O Αλέξανδρος Πρίνος Πρόεδρος και μοναδικός μέτοχος των εταιρειών που ελέγχουν τα κέντρα κοσμητικής ιατρικής και αισθητικής με το διακριτικό τίτλο MEDI PRINOU ενημερώνει τους πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και το καταναλωτικό κοινό, ότι:

  Τα κέντρα που χρησιμοποιούν το διακριτικό τίτλο MEDI PRINOU δεν έχουν κανενός είδους επιχειρηματική ή άλλη σχέση με τα κέντρα  που φέρουν το διακριτικό τίτλο DrPRINOU τα οποία ανήκουν σε άλλον φορέα που δραστηριοποιείται με δικό του κίνδυνο στην αγορά. Τα κέντρα MEDI PRINOU λειτουργούν υπό διαφορετική διοίκηση από 01/01/2015.

  Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανοήσεως διευκρινίζουμε ότι η μοναδική σχέση που συνδέει τα καταστήματα MEDI PRINOU με τα κέντρα DrPRINOU είναι η χρήση του ονόματος ‘’PRINOU’’ στην επωνυμία και τον διακριτικό τίτλο. Επομένως οποιοδήποτε δημοσίευμα, οποιαδήποτε διαφημιστική καταχώριση ή διαφημιστική προσφορά των κέντρων DrPRINOU  δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα καταστήματα MEDI PRINOU.

  Τα κέντρα MEDI PRINOU και ο Αλέξανδρος Πρίνος ενημερώνουν τους πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζουν την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με γνώση και ασφάλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, έχοντας επίγνωση της εμπιστοσύνης με την οποία οι πελάτες και το καταναλωτικό κοινό εν γένει την περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια. 

  Prinou

  Οι διευθύνσεις των κέντρων MEDI PRINOU είναι οι εξής : Κηφισιά, Μιλτιάδου 8, Χαλάνδρι, Χαϊμαντά 11, Περιστέρι, Παναγή Τσαλδάρη 65, Καλλιθέα, Σιβιτανίδου 6, Χαλκίδα Τζιαρντίνι 2 & Τσιριγώτη 1, Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 33 και Κολωνάκι, Τσακάλωφ 2. Σύντομα, θα λειτουργήσουν και τα εξής κέντρα : Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Κέρκυρα, Ρόδος και Σαντορίνη.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ