Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Οκτ-2015 18:06

  Η PfB Group επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου (SEM Region) επεκτείνεται η PfB Group, αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της, μετά την Ελλάδα και στην Κύπρο. Ο ελληνικός όμιλος που δραστηριοποιείται στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού από το 2007, εγκαινίασε πρόσφατα τη λειτουργία της πρώτης της θυγατρικής εταιρείας στη Λεμεσό.

  Σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο της PfB Group, η επέκταση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου θα συνεχιστεί με τις αγορές της Μάλτας και του Ντουμπάι. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη περιοχή έχει στρατηγική σημασία για την People for Business, καθώς προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στους τομείς των υπηρεσιών, της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ενέργειας.

  "Πλέον, δεν μπορούμε να περιορίζουμε τις ανάγκες των εταιρειών και των υποψηφίων σε μια αγορά. Αυτή τη στιγμή, διακρατικά υπάρχουν σημαντικές ανάγκες στις επιχειρήσεις για υποψηφίους-ταλέντα και εμείς είμαστε εδώ, για να τους φέρουμε σε επαφή, πέρα από τα σύνορα της κάθε χώρας. Αναμφίβολα, οι αγορές των χωρών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου είτε μέσω του εμπορίου είτε μέσω συνεργειών παρουσιάζουν ανεξάντλητες δυνατότητες" επισημαίνει η Ρεβέκκα Πιτσίκα, πρόεδρος και CEO της PfB Group, αναφερόμενη στην επέκταση του ομίλου στο εξωτερικό.

  "Η PfB Group, που έχει αναδειχθεί από την τοπική αγορά -και μάλιστα εν μέσω της οικονομικής κρίσης- συνδυάζοντας ταυτόχρονα πρακτικές και τεχνογνωσία από premium υπηρεσίες, γνωρίζει καλά τον τρόπο λειτουργίας και τις ανάγκες των επιχειρήσεων στην περιοχή, αλλά και πώς θα πρέπει να χτίσουν τη στρατηγική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν και αναπτυχθούν την επόμενη ημέρα", όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

  Η PfB Group ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στο ανθρώπινο δυναμικό με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα τους. Το 2012, διακρίθηκε με το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου 2012 για τις επιδόσεις της, ενώ το 2014, η πρόεδρος και CEO του ομίλου Ρεβέκκα Πιτσίκα συμμετείχε στο International Visitors Leadership Program (IVLP) του State Department στις ΗΠΑ. Το πελατολόγιο της PfB Group περιλαμβάνει μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που εμπιστεύονται τις λύσεις και τις υπηρεσίες της στον ευρύτερο τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

  Η People for Business είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, που έχει επιλεγεί από την Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), στο πλαίσιο του Career Support Program, που προσφέρει στα μέλη της. Επίσης, υποστηρίζει τους φοιτητές του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε ζητήματα career management, καθώς και τους νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας (Hellenic Entrepreneurship Award) σε θέματα HR.

  Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων