Αλλατίνη: Προαιρετική δημόσια πρόταση για την Κατσέλης
Παρασκευή, 16-Φεβ-2007 16:46
Στην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση κοινών, ονομαστικών μετοχών της Κατσέλης στα 3,70 ευρώ/μετοχή προχώρησε η Αλλατίνη.
Η πρόταση αφορά τις μετοχές της Κατσέλης που δεν κατέχει ήδη η Αλλατίνη ή τα πρόσωπα που δρούν σε συντονισμό με αυτήν, δηλάδη η πρόταση αφορά 13.792.915 μετοχές, ήτοι το 65,68% του καταβεβλημένου κεφαλαίου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σημειώνεται πως η Αλλατίνη δε θα επιδιώξει την διαγραφή από το ταμπλό της Κατσέλης, σε περίπτωση που η πρώτη συγκεντρώσει ποσοστό τουλάχιστον 95% του μετοχικού κεφαλαίου της δεύτερης.
Τέλος, σημειώνεται πως κατά τη στιγμή που υπεβλήθη η δημόσια πρόταση, η Αλλατίνη από κοινού με τιςTinola Holdings και Thrush Investment Holdings διατηρούσε συνολικά συμμετοχή της τάξης του 34,32%. Στο ποσοστό αυτό συνυπολογίζεται η συμμετοχή ύψους 7,19% της Tinola Holdings και 0,18% της Thrush Investment Holdings.