Info-quest: Αλλαγές στη δημόσια πρόταση για Unisystems

Δευτέρα, 05-Φεβ-2007 17:18

Σε αναθεώρηση της δημόσιας πρότασης που έχει υποβάλλη για την Unisystems προχώρησε η Info-Quest. Ειδικότερα, με σημερινή της ανακοίνωση η Info-Quest επισημαίνει ότι η δημόσια πρόταση θα ισχύσει ανεξάρτητα από τον αριθμό των μετοχών οι οποίες θα προσφερθούν εγκύρως μέχρι τη λήξη της περιόδου αποδοχής. Αυτό σημαίνει ότι δεν υφίσταται ελάχιστος αριθμός μετοχών της Δημόσιας Πρότασης, τις οποίες θα πρέπει να αποκτήσει η Info-Quest προκειμένου να ισχύσει η Δημόσια Πρόταση.

Επίσης, επισημαίνεται ότι η Info-Quest αρχικά στους όρους της Δημόσιας Πρότασης ανέφερε ότι με την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, σταθμίζοντας προσεκτικά τις τότε κρατούσες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού των Μετοχών που θα έχουν αποκτηθεί, θα εξετάσει τη πιθανότητα υποβολής αίτησης για τη διαγραφή των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Με την  αναθεωρημένη Δημόσια Πρόταση σημειώνεται ότι η Info-Quest δεν προτίθεται να επιδιώξει τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.