Νέο επενδυτικό προϊόν από Εθνική Τράπεζα

Πέμπτη, 01-Φεβ-2007 16:41

Τα προϊόντα "κεφάλαιο plus" είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τα απλά καταθετικά προϊόντα, η οποία εξαρτάται από την πορεία των οικονομικών δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

"Jasmin΄sAmphoraσε Ευρώ"


Το νέο προϊόν είναι τριετούς διάρκειας (12/2/2007-16/2/2010) και προσφέρει δυνατότητα αυξημένης απόδοσης συνδεδεμένης με την πορεία ενός χαρτοφυλακίου που αποτελείται από 20 διεθνείς μετοχές εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης.


Ειδικότερα ο επενδυτής, πέραν του 100% του αρχικού κεφαλαίου του στη λήξη του προϊόντος, λαμβάνει ετησίως απόδοση (μικτή) ίση με τη Μέση Απόλυτη Μεταβολή του χαρτοφυλακίου, η οποία υπολογίζεται με βάση μηνιαίες παρατηρήσεις των τιμών των 20 μετοχών. Ο επενδυτής επωφελείται τόσο από τις ανοδικές όσο και από τις καθοδικές κινήσεις των χαρτοφυλακίου.


Η ελάχιστη ετήσια εγγυημένη απόδοση είναι 1,50% (μικτή).

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο προϊόν είναι €5.000.