Intracom: Παράταση έως τις 31/12/07 του χρονοδιαγράμματος διάθεσης κεφαλαίων
Τετάρτη, 27-Δεκ-2006 12:56
Την παράταση του χρονοδιαγράμματος διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την AMK της απορροφηθείσας Intrasoft, κατά ένα έτος, ήτοι έως τις 31/12/2007 αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Intracom Holdings που πραγματοποιήθηκε στις 27/12 με απαρτία 41,43%.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από σχετική γνωστοποίηση, η ΑΜΚ της Intrasoft είχε αποφασισθεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, της 15/10/1999, καθώς και η αναδιάθεση, συνολικού ποσού 1,342 εκατ. ευρώ, στην εγκεκριμένη από το Χ.Α. κατηγορία επενδύσεων: "Επενδύσεις σε πάγια" (κτιριακές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός μηχανολογικός). Το εν λόγω ποσό προέρχεται από ισόποση μείωση της κατηγορίας επενδύσεων: "Συμμετοχή σε ομοειδείς εταιρίες του Εσωτερικού & Εξωτερικού".
Τέλος, σημειώνεται πως επί του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης, για το οποίο απαιτείται αυξημένη απαρτία, η γενική συνέλευση των μετόχων θα συνέλθει εκ νέου σε α΄ επαναληπτική συνεδρίαση εντός 20 ημερών, προσκαλουμένη προ 10 τουλάχιστον ημερών.