ΕΛΙΧΘ: Δεν έγινε δεκτή η αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης

Δευτέρα, 24-Νοε-2014 14:56

Την απόρριψη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών της αίτησης για την άμεση επικύρωση συμφωνίας εξυγίανσης επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες, εξέλιξη που αποκάλυψε σήμερα το Capital.gr.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, θα καταθέσει έφεση κατά της απορριπτικής απόφασης ενώπιον του Εφετείου Αθηνών.

Συγχρόνως, η διοίκηση της εταιρείας συνεχίζει τις προσπάθειές της για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης που θα επιτρέψει την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας.

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το Capital.gr, η εισηγμένη που βαρύνεται από σημαντικές υποχρεώσεις, τον περασμένο Απρίλιο, είχε ανακοινώσει πως η γενική συνέλευση της εταιρείας είχε εγκρίνει τη συμφωνία με το 61,4% των πιστωτών της (και το 97,064% με ειδικό προνόμιο ή εμπράγματη εξασφάλιση πιστωτών της εταιρείας, περιλαμβανομένου του συνόλου των τραπεζών) για συνολική αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων της και κατέθεσε προς επικύρωση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών την εν λόγω συμφωνία.