Αθηνά: Ανάληψη έργου προϋπολογισμού 3,7 εκατ. ευρώ

Δευτέρα, 11-Δεκ-2006 12:25

Στην υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου "Αναβάθμιση των εγκαταστάσεψν εκφόρτωσης καυσίμων στους ΑΗΣ Λινοπεραμάτων και Ρόδου" προχώρησε στις 5 Δεκεμβρίου η κατασκευαστική Αθηνά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το έργο είναι της ΔΕΗ, συνολικού προϋπολογισμού 3.270.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α). Το ποσό συμμετοχής της κατασκευαστικής ανέρχεται στο 100%, ενώ η περιόδος κατασκευής του έργου είναι 12 μήνες.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το έργο αφορά την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων εκφόρτωσης καυσίμων, με υποθαλάσσιο διπλό μεταλλικό ομοαξονικό ηλεκτρικά θερμαινόμενο και μονωμένο αγωγό, μετά των απαραίτητων συστημάτων και εξοπλισμού, για την παραλαβή μαζούτ χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο, στους ΑΗΣ Λινοπεραμάτων και Ρόδου.